Sanjati bebu ili sanjati trudnoću – šta nam govori podsvest kroz snove
/
/
Sanjati bebu ili sanjati trudnoću – šta nam govori podsvest kroz snove
Trudnica drži ruke na stomaku

Sanjati bebu ili sanjati trudnoću – šta nam govori podsvest kroz snove

Sanjati bebu, šta znači sanjati bebu i kakva se dublja priča krije iza ovog sna?

Svaki san ima neku svoju dužinu, priču, scenario, glavne i sporedne likove, i svaki sa sobom nosi neko opširno značenje. Često se obradujemo kada vidimo neku bebu ili kada čujemo da neko nama blizak očekuje prinovu. To spada i u glavne razloge za slavlje i veselje.

Desilo vam se da nekad sanjate bebu ili trudnoću i svaki san je imao različitu simboliku. Međutim, snovi o bebama i trudnoći nekad umeju da uplaše. Jer većina misli da ti snovi sa sobom nose neko dublje značenje poput odgovornosti, stresa ili neke vrste težine.

Upravo ovi snovi umeju da se ušunjaju u podsvest i da ostave neke bitne poruke. Zato ovi snovi ne moraju da vam stvaraju nepotrebnu nelagodu, i da vas plaše. Pa pre nego što krenete putem brige, najbolje je da ispitate značenje ovih motiva u vašim snovima.

Beba u snovima ume da bude pojava koja ostavlja jak utisak. Šta znači sanjati bebu ili sanjati trudnoću i kakva se priča krije iza ovih motiva saznajte u daljem tekstu.

Sanjati bebu – šta nam govore ovi snovi?

Beba predstavlja simbol rađanja, novog života, nečeg čednog i neiskvarenog. 

Sanjati bebu ili sanjati bebe je česta slika u snovima i to u jako većem broju kod ženske populacije. Svaki san sa bebom kao glavnom pojavom ima svoje objašnjejne i često ih sanjaju žene koje su trudne ili imaju decu ili planiraju da zatrudne.

Ali, nije uvek tako. Snovi o bebama mogu imati i drugačije poruke. Kao takve, svako ih može sanjati i svakome može da se desi da sanja bebu, a u odnosu na to kako je sanja, postoji i adekvatno tumačenje. 

Pojava bebe u snovima beleži neku pozitivnu promenu, neki novi početak. Bilo da je nešto vezano za posao, porodicu, društvo ili partnera. Sanjati bebe može da deluje na razne aspekte naše jave i time nam donese neku dobru vest i lepše raspoloženje.

4 najčešća sna sa motivima bebe

Da li beba plače ili se smeje, da li se beba rađa, da li imate bebu ili sanjate sebe da ste beba svaki od ovih snova je izdvojen i nosi jednistveno značenje. Upravo u zavisnoti od toga kako ste sanjali bebu, zavisi i simbolika sna. I neka vas ne brine, gotovo sve ima pozitivnu konotaciju. 

prikaz bebinih stopala izbliza

#1 Sanovnik bebe – sanjati rođenje bebe

Šta znači sanjati bebu na ovaj način?

Sanjati bebe, odnosno sanjati rođenje bebe znači da se stvaraju neke nove prilike, šanse, radosti i upravo beba kazuje da vam dolazi period nekog mira, harmonije i sreće. Nije bitno da li ste se vi porodili, ili je to bio neko drugi, sanovnik vam govori da predstavlja šansu za nešto novo što sa sobom nosi pozitvan odraz.

Da li će to da vam se odrazi u poslu kroz koji ćete napredovati, ili kroz ljubav gde će vam partner prirediti neko iznenađenje ili ćete jednostavno upoznati nekoga jednog kišnog dana, to ćete sami imati prilike da uvidite.

#2 Sanjati da imate bebu

Kada se desi da sanjamo da imamo bebu često će označiti da nam se javlja neka pozitivna promena. Bilo da je mala ili velika, materijalne ili ljubavne prirode.

Sanajti bebu u ovakvom kontekstu, za osobu u vezi može označiti napredak sa partnerom i unapređenje veze kao što je početak zajedničkog života koji dovodi do bračne zajednice. U svakom slučaju govori da se neka promena u životu gradi, jača i raste. Sanjati bebe, tačnije sanjate da imate blizance vam donosi potvrdu o onome što radite i time vam govori da ste na dobrom putu i da nastavite dalje da se trudite.

#3 Sanjati bebu kako plače ili se smeje

Šta znači sanjati bebu koja plače ili se smeje?

Da li je samo čujete ili je ipak i vidite kako se smeje i plače – ovakav san ima dva različita značenja.

Sanjati bebu kako se smeje znači da se približava period nekog veselja i slavlja i da ćete biti obasuti velikom pozitivnom energijom i bićete izuzetno srećni. 

Sanjati bebu kako plače donosi manju nelagodu i neku neprijatnost. To vam govori da ćete se naći u situaciji koja je ispunjena nekom tenzijom gde ćete biti ostavljeni sami sa sobom. Ali upravo ta “samoća” će vam poslužiti kao oklop gde ćete dobiti dovoljno samopouzdanja i snage da prebrodite problem.

#4 Sanjati sebe kao bebu

Prava si beba.

Koliko puta u životu ste čuli ovako nešto? Sanjati bebu, u ovom slučaju sanjati sebe u ulozi bebe nema nužno značenje nezrelosti, razdražljivosti i zahtevnosti. Biti beba u ovom kontekstu znači da je potrebno da sebi  pružimo samo malo više brige i nege i da nam prija neka doza opuštenosti koju imamo trenutno u životu.

Beba ispod ljubičastog ćebeta

Sanjati trudnoću – šta se krije iza ovakvih snova?

Za trudnoću kažu da je blaženo stanje od koga svaka žena procveta i dobije taj poznati trudnički sjaj. Isto kao što beba donosi neku radost i poztivnu afirmaciju, sanjati trudnoću je samo prvi korak ka periodu ispunjenom harmonijom u vazduhu.

Sanjati trudnoću i porođaj često će označiti da se ukazuju neke nove prilike.  Aspekti vašeg života se razvijaju i rastu, što vam može reći da nastavite da koračate putem koji ste odabrali i da ćete, vremenom, doći do cilja, i da ne odustajete.

Simbolika ovog sna jednako se razlikuje kao kod snova sa bebama. Značenje sna će umnogome zavisiti od toga kako ste sanjali trudnoću. Zato, pre nego što se okrenete sanovniku i pronalaženju poruka iz vašeg sna, imajte na umu da bi bilo pogodno da se setite što više detalja.

4 najčešća sna o trudnoći

Da li ste vi bili trudni, da li je neko drugi bio trudan, da li ste sanjali da ste saznali da ste trudni, itd. Ovaj motiv u snovima svakako označava da vam stiže period nekih dešavanja koja su ispunjena napretkom i lepim vestima, a evo koja su 4 najčešća sna sa trudnoćom.

#1 Sanjati sebe kao trudnicu

Sanajti sebe kao trudnicu može, podsvesno, doći kroz 3 oblika. Ukoliko ste trudni i sanjate trudnoću znači  da se uskoro bliži period kada preuzimate ulogu majke i da se vaš um sprema na taj korak.

Ukoliko sanjate da ste trudni a taj san je praćen nekim strahom i nekom brigom, znači da ste možda uplašeni za svoju bebu i da vam pomisao na porođaj stvara neprijatnost.

Sanjati trudnoću a niste trudni označava uspeh u svim životnim poljima. Bilo da ćete dobiti neko unapređenje praćeno materijalnim dobitkom, ili će vaša emotivna veza doživeti uspon ili će samo neka dugo iščekivana želja da vam se ostvari.

#2 Sanjati da je neko drugi trudan

Ukoliko ste u svom snu videli nepoznatu osobu koja je trudna znači da vam se bliži period dobitka, bilo da je materijalni ili društveni. Ako ste sanjali da je osoba koju poznajete trudna znači da će se vaša veza sa tom osobom unaprediti i da ćete poboljšati odnose i bolje se slagati. A može značiti da baš tu osobu čekaju neke prijatne promene u životu.

#3 Sanovnik test za trudnoću – šta znači sanjati da radite test

Verovali ili ne, ovo je jedan od čestih snova koji se javlja kod žena. Sanjati trudnoću u ovom obliku označava početak nekog novog poglavlja. Tako vam kazuje da se spremite da zakoračite na neku nepoznatu teritoriju koja sa sobom nosi izazove i nove prilike i samo čeka da ih ugrabite. U drugu ruku, ovakav san može značiti da u vama čuči strah od trudnoće i da trenutno niste spremni na taj korak.

#4 Sanjati bebu muško izdanje – kako izgleda kad muškarac sanja trudnoću

Šta znači sanjati trudnoću iz muške prespektive?

Šta ako i da li je moguće da muškarac sanja trudnoću? O da. I ovo se dešava. Sanjati trudnoću iz muške perspektive označava više stvari među kojima je ona glavna, a to je da mu san govori da je spreman za bitan korak u vezi a to je da postane tata. Tako mu se budi očinska figura i ushićenje za periodom koji sleduje.

Međutim, ako muškarac nije u vezi, u tom slučaju, ovaj san može označiti da on želi pronaći osobu kojoj će posvetiti svu svoju pažnju, ljubav i brigu.

San koji se javlja kod muškarca u ovakvom obliku može biti izvor brige. Kod muškaraca to može sugerisati i na onu malo manje lepšu stvar. Pomisao na nemogućnost potomstva i nezadovoljstva praćeno bilo kakvim odnosom u vezi.

San često može da nas poveže sa stvarnim svetom tako što će podsvesno preslikati dešavanja iz života i tako nam poslati poruku koju mi možemo zanemariti ili usvojiti. Svaki od ovih snova ima svoje značenje koje je često interpretirano lepšom stranom ishoda.Ukoliko osim što sanjate bebu, očekujete ili priželjkujete jednu, na KIDO sajtu možete pogledati kompletnu ponudu za vaše mališane, a mi se nadamo da vas je ovaj tekst informisao i zabavio.

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.