Hranilica za bebe

Hranilica za bebe, odnosno stolica za hranjenje beba namenjena je bezbednom i sigurnom učenju konzumiranja hrane onda kada dete može samostalno da sedi. U KIDO online shop-u moći ćete da pronađete hranilice modernog dizajna, od kvalitetnih materijala kakva je drvena stolica za hranjenje, kao i stolice za hranjenje različitih dimenzija. Pogledajte naš širok asortiman stolica za hranjenje i odaberite kvalitetnu i stabilnu hranilicu za vašeg mališana.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Hranilica za bebe – stolica za hranjenje kao neizostavni deo odrastanja 

  Hranilice za bebe roditelji biraju uglavnom jer predstavljaju bezbedan, praktičan i čisti kutak gde dete mogu učiti da jede, a gde će ono kasnije i samostalno konzumirati hranu. Stolice za hranjenje neizostavni su deo odrastanja, naročito u periodu kada dete može samostalno da sedi. 

  Iz tog razloga, hranilice za bebe se najčešće koriste nakon navršenih šest meseci deteta, pa sve dok ne dostigne težinu do oko 15 kilograma. Hranilice za bebe su vrlo praktičan izbor opreme za učenje deteta da jede iz više razloga. Pre svega, vrlo su stabilne, a dete je osigurano sa svih strana, tako da predstavljaju bezbedno okruženje.

  Kao što znamo, učenje deteta da samostalno konzumira hranu nije jednostavan proces, a vrlo često može biti i jako neuredan. Mogućnost lakog čišćenja prostora u kome beba uči da jede, jedna je od najvećih prednosti zbog koje roditelji biraju stolicu za hranjenje. 

  Lako čišćenje ne samo da omogućava jednostavno saniranje fleka i mrlja od hrane koje beba može da napravi, već ujedno predstavlja i najčistije mesto na kome beba može da uči da jede. Stolice za hranjenje se lako sklapaju, prosečnih su dimenzija i vrlo su mobilne, pa ih lako možete prenositi po kući, ili čak poneti na put.

  Hranilica za bebe cena –  u skladu sa kvalitetom izrade

  Prilikom odabira hranilica za bebe cena je svakako nešto što će zanimati svakog roditelja. Kod stolica za hranjenje cena je uglavnom uslovljena samim načinom izrade, izborom materijala, ali i samim dizajnom i propratnim dodacima i nastavcima za hranilicu.

  Najbolje stolice za hranjenje bebe su one koje su čvrste, stabilne i izrađene od kvalitetnog materijala, kao što je drvena stolica za hranjenje a upravo takve možete naći u našem asortimanu.

  Poručite najbolje stolice za hranjenje u KIDO online shop-u

  Najbolje stolice za hranjenje one su koje će vašem detetu pružiti adekvatnu podršku prilikom učenja hranjenja, ali i koje će se dizajnom lako uklopiti u vaš prostor i svaki kutak vašeg doma. Pogledajte ponudu KIDO online shop-a i izvršite jednostavnu kupovinu putem interneta. Vaša hranilica za bebe stići će u najbržem mogućem roku, a vaše dete imaće priliku da uživa u svim benefitima iste! 

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.