Auto sedišta za bebe i decu

/
/
Auto sedišta za bebe i decu

Auto sedišta za decu i bebe su neophodni komad dečije opreme za automobil, koji garantuje sigurnost mališana tokom vožnje. Auto sedišta za decu su i zakonski obavezna, budući da je njihova važnost za bezbednost vožnje sa detetom prepoznata. Pogledajte široku ponudu dečijih sedišta u KIDO online shop-u, i kupite dečije sedište prema potrebama vašeg mališana.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Auto sedišta za decu – akcija i avantura uz bezbednu vožnju 

  Auto sedišta za decu namenjena su pružanju podrške i sigurnosti tokom vožnje deteta u automobilu. Svaki roditelj želi da svojoj deci pruži sigurno odrastanje, a pružanje maksimalne moguće bezbednosti tokom vožnje je posebno važno. Auto sedišta za decu, odnosno dečija sedišta, imaju više funkcija u zaštiti mališana tokom vožnje.

  U dečijem sedištu, mališan je obezbeđen pojasem i fiksiran je tako da će ostati na bezbednom i u slučaju jačeg kočenja. Dečije sedište je jako korisno i u periodu pojačane mobilnosti mališana, budući da ga sprečava da napušta mesto za vreme vožnje, što pruža još jedan aspekt sigurnosti. 

  Nema sumnje da je moguće postići maksimalnu bezbednost deteta tokom vožnje isključivo uz pomoć auto sedišta, te da je ulaganje u njega mudra, ali i odgovorna investicija svakog roditelja koji poseduje automobil. Ovo je odlična kupovina ukoliko ste roditelji koji često putuju i vole avanture. 

  Uz auto sedišta za decu akcija i život u pokretu na koji ste navikli je u potpunosti bezbedan i možete biti sigurni da vaš mališan uživa u udobnoj vožnji!

  Auto sedišta za bebe i decu prepoznaje i zakon 

  Auto sedišta za bebe i decu ne samo da su odgovorno ulaganje, već su i zakonska obaveza. Auto sedišta za decu prepoznata su od strane zakona kao sigurnosna mera deteta tokom vožnje. Zakon je uvrstio dečije sedište kao obavezu upravo na osnovu statistika koje pokazuju da su vrlo efikasna u slučaju saobraćajne nezgode.

  Trenutni zakon predviđa da deca do pete godine života tokom vožnje obavezno moraju biti u automobilskim sedištima namenjenim deci. Auto sedište mora biti implementirano isključivo na zadnjem sedištu. Za decu stariju od pet godina do dvanaest godina, zakon predviđa sedenje u busterima odnosno podmetačima za sedište.

  Nepoštovanje ovog zakona predviđa visoke novčane kazne, pa se investicija u dečije sedište definitivno isplati na duže staze i sa finansijskog aspekta. Ipak, bezbednost deteta nema cenu, zbog čega vam savetujemo da upravo iz tog razloga odlučite da kupite auto sedište za vašeg mališana. 

  Auto sedišta cene – cena sedišta za decu određena je različitim faktorima

  Kada se kupuju auto sedišta cene ne treba da budu odlučujući faktor, jer sigurnost deteta mora biti prioritet. Cena sedišta za decu određena je raznim faktorima – dimenzijama, sigurosnim dodacima, materijalima od kojih je izrađeno i drugim. Kada birajte auto sedišta cena treba da isprati kvalitet, a na vama je da pronađete najbolji odnos između njih.

  Ne zaboravite da se sedišta za auto kategorišu prema dimenzijama, odnosno težini deteta, te da cena sedišta za decu može zavisiti dosta od ovog kriterijuma. Obratite pažnju kada birate auto sedišta – kupite prema potrebama vašeg deteta.   

  Sedišta za decu – prodaja online u KIDO shop-u 

  U našem asortimanu možete pronaći sedišta za decu za svih težina i uzrasta

  Kod nas se za sedišta za decu prodaja vrši online, što će vam omogućiti jednostavnu i laku kupovinu. U svega par klikova kod kuće, online možete dobiti sve željene informacije o proizvodu i njegovim karakteristikama. 

  Odaberite auto za sedište prema potrebama i uzrastu vašeg deteta, kao i ono sedište za koje mislite da će se odlično uklopiti uz vaš automobil. Dečija sedišta iz naše ponude dolaze u različitim bojama i dezenima, modernog su dizajna, zbog čega ne morate da brinete o tome da će dečije sedište odudarati od ostatka enterijera auta.

  Nakon što izaberete sedište iz naše ponude, ono će vam stići na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku – u svega par klikova doći ćete do kvalitetnog i bezbednog rešenja za sigurnost vašeg deteta tokom vožnje! 

  Kupite sedište za decu u KIDO online shop-u i odgovorno zaštitite vašeg mališana od potencijalne opasnosti, i ponudite mu maksimalni komfor tokom vožnje!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.