Ukrasni jastuci za bebe

Ukrasni jastuci za bebe u obliku meseca, zvezde, oblaka ili srca, učiniće njen kutak veselim mestom za bezbrižno odrastanje.


KIDO dekorativni jastuci za decu i bebe su izrađeni od najkvalitetnijeg pamuka koji će prijati bebinoj koži, dok različiti dezeni i motivi odgovaraju kako dečacima, tako i devojčicama. Poruči željeni oblik ukrasnog jastuka u par lakih koraka!

 

Prikazani svi od ukupno 15 rezultata

  Ukrasni jastuci za bebe u svaku dečiju sobu unose neophodnu dozu vedrine za prijatan, prvi bebin kontakt sa svetom, i naravno – veselo detinjstvo.

  Dekorativni jastuci za decu od najkvalitetnijih materijala 

  Naši ukrasni jastuci napravljeni su od 100% pamuka, za prijatan osećaj na bebinoj koži.

  Osim materijala sa kojim će beba biti u direktnom kontaktu, mislili smo i o udobnosti koju KIDO dekorativni jastuci za bebe pružaju. Tajna je u specijalnim silikonskim kuglicama koje svim ukrasnim jastučićima daju neophodnu mekoću.

  Osim što smo punu pažnju posvetili kvalitetu izrade, svaki naš dekorativni jastuk za bebe je jednostavan za održavanje, pa se može prati u mašini za veš na 30 stepeni. Ukrasni jastuci za bebe u obliku meseca, zvezde, oblaka ili srca, obezbediće bebi veselo mesto za bezbrižno odrastanje. 

  KIDO dekorativni jastuci za bebe i decu su izrađeni od najkvalitetnijeg pamuka koji će prijati bebinoj koži, dok različiti dezeni i motivi odgovaraju kako dečacima, tako i devojčicama. Poručite željeni ukrasni jastuk na brz i jendostavan način, i obradujte svoju decu zanimljivom dekoracijom za njihov kutak!

  Dekorativni jastuci za bebe u raznim oblicima

  Dekorativni jastuk za bebe je odličan način da oplemenite bebin krevetac, ogradicu za igranje ili drugi kutak u kom dete provodi vreme. Njegova uloga je i u tome da bebino okruženje učini pre svega udobnijim, a njeno vidno polje interesantnijim, što se postiže raznovrsnim oblicima i bojama.

  Važan deo bebinog razvoja je otkrivanje okoline. Dekorativni jastuci za decu upravo tada postaju važan bebin saveznik. Šareni predmeti i zanimljivi oblici biće zanimljivi bebi, a potom će joj pospešiti prepoznavanje novih oblika i boja. Upravo zato ukrasni jastuci za bebe u obliku srca, ili oblaka, meseca i zvezde, predstavljaju radostan dodatak svakoj dečijoj sobi koji može uticati na razvoj bebine mašte tokom detinjstva.

  KIDO ukrasni jastuci za bebe su savršeni za kombinovanje sa bilo kojom posteljinom za bebe i ogradicom za krevetac koju možete poručiti putem našeg sajta, pa ih lako možete uklopiti prema svojim željama, ali i dekoru koji ste inicijalno izabrali za dečiju sobicu.

  U par lakih koraka, dekorativni jastuci za bebe i decu mogu biti vaši! Poruči putem KIDO sajta dekorativne jastuke po želji ili nam postavi bilo koje pitanje u vezi proizvoda.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.