Jastuk u obliku srca sa zvezdicama

Jastuk u obliku srca sa zvezdicama

Nema na zalihama

700,00 RSD

Ukrasni jastučić za bebe u obliku srca, bele boje, ukrašen je zvezdicama i izrađen od 100% pamuka. Savršeni dekorativni detalj za krevetac mališana. Poruči jedinstveni KIDO dekorativni jastučić u obliku srca i ukrasi bebin kutak.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA001KI Kategorija:

KIDO ukrasni jastuk za bebe izrađen je od 100% pamuka, najvišeg kvaliteta, a punjen je silikonskim kuglicama. Održavanje ukrasnog bebi jastuka je veoma lako i jednostavno, može se prati u veš mašini na 30°C.

Dekorativni jastučić u obliku srca za sve mališane

Cilj svakog roditelja je da njegova beba bude razdragana i vesela na javi, a mirna i spokojna u snu. Ukrasni jastučići u obliku srca sa zvezdicama omogućiće vašoj bebi da tokom budnog perioda u svom vidokrugu ima šarene i vesele motive, a tokom sna nežan i udoban oslonac za glavu.

Ovi dekorativni jastučići u obliku srca, osim ukrasa i udobnosti, pružaju mogućnost vašoj bebi da razvija sposobnost prepoznavanja različitih oblika i boja. Zahvaljujući svom neutralnom dezenu, osnova bele boje sa zvezdicama, i srcastom obliku ovi jastučići pogodni su kako za dečake tako i za devojčice.

KIDO ukrasni jastuci za bebe u obliku srca oplemeniće kutak u kojem boravi vaša beba, stoga nabavite neki od ovih jastučića i uveselite svakodnevicu svoje bebe.

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.