Pletenica za krevetac ima dvostruku ulogu. Osim što predstavlja ukras za kutak u kom beba provodi vreme, ona je tu i radi njene zaštite u krevecu. U ponudu uvrstili smo udobne jastuke pletenice napravljene od mekanih materijala, u različitim bojama i dezenima. Istražite je i u par lakih koraka odaberite omiljeni, poručite i ukrasi bebin krevetac!

 

 

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  Pletenica za krevetac – udobnost i ušuškanost bebe kao prioritet

  Beba najveći deo dana provodi u krevecu, zbog čega on treba da bude kutak u kome će se osećati ušuškano i prijatno čemu doprinose različiti dekorativni elementi. Pletenica upravo može biti dodatni ukras za krevetac, ali i način da pružite dodatnu zaštitu bebi od povreda na drveni ram kreveca.

  U funkciji zaštitne ogradice za krevetac pletenica od mekanih materijala, pokazala se kao izuzetno efikasna!

  Pamučna jastuk pletenica za bebe je sa razlogom svetski trend, ali i popularan izbor bebi opreme roditelja kod nas. Osim pamučnih, u našu ponudu uvrstili smo i plišane pletenice za krevetac, za još mekaniji dodir bebi. Za komad kakav je pletenica za krevetac 120 cm, dimenzija je koju ćete najčešće videti, upravo zbog toga što odgovara standardnim veličinama dečijeg kreveca.

  Različite funkcije jastuk pletenica u krevecu

  Osim što su komforne, pletenice za krevetac za razliku od drugih ukrasnih jastuka za bebe, su dovoljno čvrste, pa neće menjati oblik i stajaće fiksirano kako ih namestite, dok njihove dimenzije odgovaraju dužini kreveca. Pletenice za krevetac se stavljaju na prednju stranu kreveca, na koju se ne stavlja mekana ogradica, kako bi pružila dodatnu zaštitu, ali i dovoljnu preglednost za roditelje.

  Može se koristiti i kada je beba preko dana na drugačijem ležaju, kako bi se sprečila okretanja i slični pokreti koji u određenom stadijumu bebinog razvoja nisu preporučljivi.

  Zašto je jastuk pletenica tako popularna?

  Zašto je oprema za bebe potpuna tek uz ovaj aksesoar za krevetac? Razlozi su jasni:

  • Prijatni, mekani i dugotrajni materijali
  • Dodatna sigurnost za bebu
  • Zanimljiv dizajn i dekorativna vrednost
  • Lako održavanje

  Pletenica za krevetac cena i prodaja u KIDO internet prodavnici

  Pletenica je čest izbor roditelja zahvaljujući prijatnom materijalu od koga je izrađena, i koji neće smetati bebinoj osetljivoj koži. Zato, ne dozvolite da prilikom odabira pletenica za krevetac cena bude odlučujući faktor. 

  Jastuk pletenica za bebe dolazi u različitim bojama, pa će se odlično uklopiti enterijer dečije sobe i osvežiti prostor. Pored praktičnih dimenzija i kvalitetnih materijala, pletenice iz KIDO online ponude su jednostavne za održavanje, pa ih možete prati i u mašini!

  Pletenica za bebin krevetac u boji je dostupna za online poručivanje, kao i ostali proizvodi iz našeg asortimana. Poruči je u par lakih koraka i pružite bebi miran i ušuškan san.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.