Crvena pletenica

Nema na zalihama

2.000,00 RSD

Crvena KIDO pletenica je praktičan dekorativni detalj koji će, osim veseloj atmosferi u bebinom kutku, doprineti i zaštiti i potpori njenog tela. 100% pamučna crvena pletenica je u pogledu dizajna i materijala potpuno prilagodjena bebinim potrebama.

Dimenzije pletenice: 120 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: PL002KI Kategorija:

Crvena pletenica za bebin krevetac je punjena silikonskim vlaknima koja pružaju udoban oslonac, a 100% pamučni materijal nežan dodir. Održavanje pletenice je jednostavno – može se prati u mašini na 30°C.

Crvena pletenica za najudobnije trenutke

Bebe svoje dane pretežno provode u krevecu, pa je cilj svih roditelja da to bude najnežniji kutak koji će detetu pružiti potpunu udobnost i sigurnost. Crvena pletenica je odlična zaštita od tvrdih delova kreveca, a roditelji će već nakon prve ovakve primene primetiti da pletenica sve vreme stoji čvrsto, i štiti bebu od ograde kreveca.

120 cm duga pletenica bebi pruža finoću dodira i toplinu, kao i čvrstu potporu njenom telu. Mame su saglasne u tome da su pletenice obložene izuzetno prijatnim pamučnim materijalom, pa nema opasnosti da će ovaj dodatak izazvati iritaciju bebine kože. Održavanje pletenice je vrlo jednostavno – dovoljno je da se opere u mašini na 30°C.

KIDO crvena pletenica je spremna da ukrasi bebin krevetac, i pruži joj maksimalnu mekoću i udobnost! Ne oklevaj da je poručiš.

 

Težina 1 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.