Ogradice za bebe

Ogradice za bebe i decu namenjene su pružanju sigurnog i bezbednog prostora detetu za odmor i igru. U ponudi KIDO shop-a možete pronaći veliki izbor ogradica za bebe izrađenih od udobnih i mekanih materijala koje će vašem detetu dati prijatnu podršku. Odaberite ogradice za bebe po meri vašeg deteta i pružite mu siguran kutak za odmor, igru i maštanje!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Ogradice za decu i bebe – višenamenska oprema za mališane

  Ogradice za bebe višenamenska su i praktična oprema, a neizostavni su deo svakog odrastanja. Ogradice za decu i bebe obezbediće bezbedan kutak za igranje i popodnevnu dremku vašem mališanu. Podjednako su korisne kod dece različitog uzrasta, a naročito su praktične kod beba koje tek počinju da hodaju. 

  Čak i onda kada ih dete preraste, mogu služiti kao prostor za odlaganje igračaka. One će vam biti naročito korisne u periodu povećane bebine mobilnosti i radoznalosti. Budući da je nemoguće da konstantno motrite na bebu, ogradica će vam pružiti priliku da mirno završavate dnevne aktivnosti, znajući da je dete u sigurnom, ograđenom prostoru.

  Ogradice za bebe pokazuju se i izuzetno korisnim u porodicama sa kućnim ljubimcima, ali i starijom decom. U našoj ponudi nalaze se ogradice izrađene od mekanih i laganih materijala, što ih čini izuzetno prijatnim i bezbednim za malu decu i bebe, ali i mobilnim – možete ih lako sklopiti i poneti sa vama na putovanje i koristiti kao krevetac.

  Ogradice za bebe se lako čiste i održavaju, dovoljno je prebrisati ih vlažnom krpom ili sunđerom. Lako sklopive zbog čega ih mnogi roditelji koriste i kao krevetac na putovanjima.

  Ogradice za bebe cena i prodaja – odaberite najlepše ogradice u KIDO online shopu

  Postoji mnogo faktora koji utiču na odabir ogradice za bebe cena je svakako jedan od njih. Kod opreme kao što su ogradice za bebe cena će uglavnom zavisiti od samog dizajna, dimenzija i prostranosti, ali i propratnih elemenata ogradice kao što su torba za prenos, ručke za vežbu ustajanja, ili tapacirani delovi otporni na ugriz.

  U KIDO shop-u možete naći širok asortiman ogradica za bebe prodaja se vrši online, što prilično olakšava proces kupovine. U svega par klikova možete dobiti sve potrebne informacije, a dostava se vrši širom Srbije. 

  Kupite ogradice za decu i bebe u KIDO shop-u putem interneta i obezbedite najlepše ogradice vašem mališanu u najkraćem mogućem roku!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.