Bebe lutke su jedne od najpopularnijih igračaka za devojčice. Deca uče imitacijom, pa je sasvim jasno zbog čega su bebe lutke, a naročito bebe lutke kao prave toliko popularne za igru među starijim sestrama i braćom. U našoj ponudi pronađite bebe lutke kao prave, kupite i oplemenite svakodnevnicu vašeg deteta igračkom koju će obožavati i uz koju će razvijati tople emocije prema deci.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Bebe lutke – lutka kao prava beba koju će vaša miljenica obožavati 

  Beba lutka, odnosno lutka kao prava beba je vrlo popularna među mladim devojčicama. Imitacija je jedan od načina učenja u ranom periodu odrastanja, naročito kada je reč o socio-emocionalnom i kognitivnom razvoju. Igranje sa lutkama kao što su bebe lutke, upravo podržava razvoj socio-emocionalnih veština.

  Naročito starija deca, odnosno mališani sa mlađom braćom ili sestrom, često mogu videti mamu kako nosi, uspavljuje, presvlači bebu ili je vozi u kolicima, zbog čega je lutka kao prava beba idealan način da izraze svoje lepe emocije i brigu prema svojoj novoj lutki. 

  Ukoliko želite da svom detetu pružite podršku prilikom razvoja svojih emocionalnih veština i podržite njegovu zainteresovanost da brine o nekome, kupovina bebe lutke biće mudra odluka i investicija u nešto mnogo više od običnog rekvizita za igru vašeg mališana. 

  Lutka kao prava beba cena i prodaja u KIDO online shop-u

  Kada se bira lutka kao prava beba cena će biti izuzetno važan kriterijum za mnoge roditelje, a ona će varirati od različitih faktora kao što su materijal izrade i dodatni propratni elementi. Pa tako za moderne bebe lutke cena može biti nešto viša, kao i one sa propratnim elementima poput kolica, flašica i zvečki.

  Za bebe lutke prodaja se vrši online, što znači da ćete moći da uživate u svim benefitima internet prodaje, ovde, u KIDO shop-u. Izaberite novu omiljenu lutku vašoj klincezi, u konsultaciji sa njom, iz svog doma. Izvršite porudžbinu u svega par klikova – a ona će vam stići u najkraćem mogućem roku na kućnu adresu.

  Podržite lepe namere i razvoj emocionalne inteligencije vašeg deteta i kupite mu bebu lutku o kojoj će brinuti i koju će voleti!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.