Posteljine za bebe

Posteljine za bebe iz ponude KIDO online shop-a izrađene su od prirodnih materijala, a pomoći će vašem mališanu da lakše utone u spokojne snove i mirno spava u prijatnoj atmosferi. Pogledajte naš asortiman i naručite udobne i mekane posteljine za bebe skrojene od kvalitetnih materijala koji će vašoj bebi pružiti nežan zagrljaj i dodir u krevecu.

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

  Mekane posteljine za bebe obezbediće spokojan i miran san vašem mališanu 

  Odabir adekvatne posteljine za bebe je itekako važan. Posteljina za bebe kreira udoban i prijatni ambijent mališanu, zbog čega će beba lakše moći da utone u san i spokojnije provede vreme u krevecu. Kvalitet izrade i materijali će zbog toga biti ključni prilikom kupovine ovakve posteljine.

  Materijal za posteljinu za bebe treba da bude mekan, nežan i udoban, takav da ne iritira senzitivnu kožu beba. Pored udobnosti, roditelji treba da razmišljaju i o održavanju posteljine. One će se menjati često, pa će lako održavanje biti itekako važan kriterijum za odabir, jer će vam uštedeti dosta dragocenog vremena.

  Beba pored beskrajne ljubavi nove vrste, sa sobom nosi i mnogo novih obaveza, pa će vam mogućnost lakog održavanja posteljine biti itekako privlačna ideja. Posteljine za bebe iz KIDO asortimana izrađene su od prirodnih, nežnih materijala koji se lako održavaju i peru u veš mašini. 

  Posteljina za krevetac – posteljina za bebe sa ogradicom 

  Pored praktičnosti i udobnosti, posteljina za krevetac je ujedno i dekorativni element dečije sobe. Posteljina za bebe sa ogradicom idealna je opcija za sve one koji žele da bebi pruže dodatnu zaštitu i naprave dodatno paperjastu i mekanu atmosferu u krevecu. 

  Posteljina za bebe sa ogradicom za krevetac u različitim dezenima i nežnim bojama, učiniće krevetac za bebe najnežnijim mestom u domu. Veliki izbor neodoljivih motiva i pastelnih nijansi, nudi bezbroj mogućnosti za kombinovanje, a šarenolika ponuda omogućiće jednostavno uklapanje posteljine za bebe sa ogradicom u svaki enterijer.

  Kvalitetna izrada, ljupka estetika i udobnost u kombinaciji čine savršenu atmosferu i podršku za bebin rast i razvoj. Bezbedan i udoban krevetac je veoma bitan za kvalitetno odrastanje mališana, zato je posteljina za krevetac iz KIDO kolekcije ključni faktor koji stvaraju željeni ambijent. 

  Posteljine za bebe cena i prodaja u KIDO online shop-u

  Prilikom odabira posteljine za bebe cena će biti jedan od važnih kriterijuma. Ipak, savetujemo da kada kupujete posteljine za bebe cena ne bude i odlučujući faktor. Posteljina za bebe je jako važna podrška bebi tokom spavanja, zbog čega je mudra odluka investirati u kvalitet koji će zadovoljiti kriterijume udobnosti. 

  Za prirodne materijale poput pamuka, koji se koriste u izradi posteljina za bebe cena inicijalno nije visoka, odnosno pristupačna je svakom džepu. Cena bebi posteljina zavisiće od materijala, ali i dodataka kao što su džepovi za krevetac u koje je moguće smestiti pelene, flašice, i sve druge sitnice koje treba da se nađu pri ruci.

  Pogledajte ponudu KIDO online shop-a i kupite mekane, udobne i fine bebi posteljine u raznim dezenima putem interneta i obezbedite vašoj bebi nežnu i prijatnu atmosferu za spavanje i sanjarenje!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.