Komplet ogradica za krevetac sa oblacima i srcima
%

Komplet ogradica za krevetac sa oblacima i srcima

Nema na zalihama

7.700,00 RSD 4.590,00 RSD

Sivo-roze komplet ogradica za krevetac izrađena od 100% pamuka sa simpatičnim motivima oblačića i srca. Opremi bebin kutak divno dizajniranom posteljinom i pratećim delovima kompleta neophodnim za zaštitu i ugodan boravak bebe u krevecu.

Komplet ogradica odgovara standardnim dimenzijama kreveca od 120×60 cm. 

Nema na zalihama

Od čega se sastoji naša komplet ogradica za krevetac?

Svaka KIDO komplet ogradica za krevetac poseduje 6 delova:

  • 4 dela duplo punjene ogradice za tri strane kreveca (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm)
  • Jastuk za bebu
  • Ukrasni jastučić u obliku zvezde, meseca, oblaka ili srca
  • Čaršav
  • Jorgan sa navlakom
  • Džepovi za krevetac (pogodni za čuvanje svih bebinih sitnica)

KIDO ogradica za krevetac napravljena je od najfinijeg 100% pamuka, što prija bebinoj nežnoj koži i pruža joj miran san. Komplet odgovara standardnim dimenzijama kreveca 120×60 cm. KIDO ogradice se mogu poručiti u različitim nijansama i dezenima, a za devojčice smo pripremili komplet u najnežnijim nijansama roze i sive boje, i najslađe dekorativne detalje!

Ogradice su po sredini ukrašene roze trakom sa mašnicama. Deo ogradice iznad trake je svetlo roze boje, sa detaljima u vidu roze i sivih srca, dok je donji deo sive boje, sa belim oblacima i zvezdicama.

Komplet sadrži i jastuk za bebu u svetlo roze boji, sa sivim i roze srcima, kao i ukrasni jastučić istog dezena. Posebno praktičan deo kompleta su džepovi za krevetac, u kome mame mogu da odlože pelene, flašice, ili nešto za šta smatraju da im je bitno da bude pri ruci. Džepovi sive boje sa belim detaljima, su prikačeni da krevetac roze mašnicama.

Sivo – roze komplet ogradica koju nudi KIDO, pored jastuka, obuhvata i ostatak posteljine za bebu. U kompletu je i čaršaf, kao i mekani jorgan sa navlakom uz koji će se beba osećati sigurno i toplo. I ovi delovi kompleta su u tonu sa ogradicom – čaršav je nežno roze boje, a navlaka za jorgan je obojena sivo, sa belim oblacima i zvezdicama kao šarama.

Ono što će mame posebno ceniti jeste činjenica da se ogradice ne prelamaju, a da komplet ne zahteva peglanje. Pranje je predviđeno u mašini na 30°C. Poručite KIDO komplet ogradicu za krevetac koju smo kreirali za devojčice, i pružite bebi miran i komforan san.

Težina 2.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.