Komplet tirkizna ogradica sa oblačićima
%

Komplet tirkizna ogradica sa oblačićima

Nema na zalihama

7.700,00 RSD 4.590,00 RSD

Tirkizni komplet ogradica za krevetac izrađen od 100% pamuka sa simpatičnim motivima oblačića. Opremi bebin kutak divno dizajniranom posteljinom i pratećim delovima kompleta neophodnim za zaštitu i ugodan boravak bebe u krevecu.

Komplet ogradica odgovara standardnim dimenzijama kreveca od 120×60 cm. 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: OG005KI Kategorije: ,

Tirkizno pamučno rešenje za udoban i lep krevetac

Svaka KIDO komplet ogradica za krevetac poseduje 6 delova:

  • 4 dela duplo punjene ogradice za tri strane kreveca (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm)
  • Jastuk za bebu
  • Ukrasni jastučić u obliku zvezde, meseca, oblaka ili srca
  • Čaršav
  • Jorgan sa navlakom
  • Džepovi za krevetac (pogodni za čuvanje svih bebinih sitnica)

Jedna od glavnih odlika KIDO kompleta ogradica su najkvalitetniji pamučni materijali, prijatni za dodir i pogodni za osetljivu bebinu kožu.

Ono što ih posebno karakteriše je lakoća održavanja, pa peglanje nije neophodno, a pranje je predviđeno u mašini na na 30°C. Komplet odgovara standardnim dimenzijama kreveca, koje iznose 120×60 cm.

Praktična uloga ogradica se ogleda prvenstveno u zaštiti bebe od tvrdih delova kreveca, a zahvaljujući duplom punjenu, ogradice se ne lome, dok ujedno pružaju svu potrebnu mekoću i nežnost dodira. Pamučna posteljina odgovara svim bebinim potrebama, a uz nju odlično pristaje ukrasni jastučić koji upotpunjava bebin kutak. Vrlo praktičan deo ovog KIDO kompleta su džepovi za krevetac, namenjeni držanju najbitnijih stvari – od flašica i pelena, do kremica i drugih sitnica za bebu. Obezbedite bebi miran i ušuškan san u nijansama tirkizne boje sa oblačićima, a kvalitetni KIDO materijali će se pobrinuti za nežnost, toplinu i udobnost sna!

Težina 2.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.