Jastuk u obliku srca sa srcima

Jastuk u obliku srca sa srcima

Nema na zalihama

700,00 RSD

KIDO je posebno mislio na bebe i za njih izradio ukrasni jastuk u obliku srca sa srcastim dezenom! Jastučić je od 100% pamučnog materijala, a punjen je silikonskim kuglicama. Ulepšaj bebino okruženje poručivanjem KIDO dekorativnog jastučića!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA009KI Kategorija:

KIDO brine o nežnoj bebinoj koži pa sve kroji koristeći se najfinijim materijalima. Ukrasni jastuk za bebe izradili smo od 100% pamuka, najvišeg kvaliteta, a napunili ga silikonskim kuglicama. Ne morate da brinete ni o pranju ovog ukrasnog jastuka – ono je vrlo jednostavno – jastučić se pere u veš mašini na 30°C.

Ukrasni jastuk za bebe u obliku srca ukrašen srcima

Od srca, srcu – srce. S puno ljubavi ovaj ukrasni jastuk za bebe možete pokloniti bebi. On je dizajniran tako da, pre svega, ukrasi bebino okruženje, ali pružiće joj i dodatni komfor i udobnost. Nema sumnje da će joj mekano i nežno srce u vidu ukrasnog jastuka biti posebno drag detalj u krevecu, a kada poraste i lepa uspomena na detinjstvo.

Ovaj nežno-roze jastučić za bebe odlično će se slagati uz bilo koju posteljinu, a posebno dobro uz roze detalje kojih će sigurno biti mnogo u devojčicinom okruženju. Vaša beba obožavaće jastuk u obliku srca sa zanimljivim, srcastim dezenom, a tokom njegovog proučavanja razvijaće svoju sposobnost za prepoznavanje oblika.

Poruči KIDO ukrasni jastuk koji nosi simbol ljubavi, i obraduj svoju bebu zanimljivim dekorativnim detaljem. Toliko je sladak da mu ni sami nećete odoleti!  

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.