Kido priča je počela sa jednim ciljem – želela sam da osmislim jedinstvene proizvode i dezene za svoju bebu. Život sa bebom me je inspirisao, pa sam radeći na
pojedinačnim komadima, dobijala sve više ideja.
Komentari prijatelja, porodice i slučajnih prolaznika su bili pozitivni, pa su me ohrabrili da i drugima predstavim svoje zamisli i proizvode. Želela sam da stvorim brend za bebi opremu, koji će pratiti bebine potrebe, želje roditelja, ali i sam rast bebe.

Od ideje do porodičnog brenda

Kao osoba koja dolazi iz sveta ekonomije i marketinga, bez konkretnog znanja i iskustva sa materijalima i tekstilnom proizvodnjom, ceo put do nastanka i realizacije ideja je bio dug. Potraga za adekvatnim materijalima, pravim dezenima i posvećenim krojačima koji bi sve zamisli sproveli u delo, trajala je mesecima.

Želja za kreativnošću, ali i znanje koje nosim iz svoje branše, doveli su do ideje da se sve spoji u porodičan brend, koji će kako mojoj bebi, tako i ostalim mališanima upotpuniti i ulepšati detinjstvo.

Ideje o razvoju biznisa su savršeno kliknule sa kreativnošću i željom da svaki mališan ima najlepše uređenu sobu za slatke snove.Velika želja i ogromna ljubav prema deci i dečijoj opremi doveli su do odluke da nastane naš brend – KIDO.

Samo ime je nastalo idejom da brend prati put bebe od najmlađeg uzrasta i da bude jednostavan i pamtljiv čak i mališanima. Kratko, pitko i čitljivo na svim jezicima = KIDO!

KIDO - kvalitet proizvoda koji vaša beba zaslužuje

Odlučili smo da krenemo od onoga što je neophodno svakoj tek rođenoj bebi, a to je ugodno dekorisan i ušuškan krevetac u kojem ona provodi najviše vremena. Tako je nastala komplet KIDO ogradica koja na pravi način ukrašava bebin krevetac, čini ga veselim mestom i bezbrižnim kutkom za snove.

Kvalitet proizvoda nam je na prvom mestu, zato su naše posteljine za bebe, ogradice, prekrivači i dekorativni jastučići izrađeni od 100% pamučnih materijala, tako da odgovaraju nežnoj bebinoj koži. U našoj ponudi se nalaze različiti dezeni, tako da su KIDO proizvodi namenjeni kako devojčicama, tako i dečacima.

Pored praktičnosti, ne možemo i ne želimo da pobegnemo od estetike. Zato smo kreirali detalje koji svaki prostor čine lepšim – KIDO čvor jastuke i pletenice. Svojim vedrim bojama i dezenima, KIDO proizvodi će obojiti i dodatno ulepšati svaki bebin kutak, a uz to će bebi pružiti dodatnu zaštitu.

beba spava

Rastemo zajedno sa vašom bebom!

Puno ideja i ambicija za daljim razvojem postoji, a naš cilj i želja je da se brend KIDO razvija i raste, kao i vaša beba. Svaki naš proizvod je napravljen sa velikom količinom ljubavi, a zamisao je da putem KIDO online prodavnice pronađete unikatne stvari koje su potrebne bebi, kako bi prostor u kojem provodi najviše vremena bio veseliji, šareniji i jednostavniji za održavanje.

Naša vizija je da pratimo bebin rast i njene potrebe, i da u narednom periodu pružimo još mnogo korisnih proizvoda koji će oplemeniti bebin prostor, i ujedno ga učiniti praktičnim i lakšim za fukncionisanje, kako u najmlađem dobu, tako i kroz detinjstvo.

Kvalitet naših proizvoda u kombinaciji sa divnim dezenima za rezultat imaju naš cilj – premium proizvodi za veselo okruženje odrastanja bebe uz zadovoljne roditelje koji za nju biraju SAMO najbolje!

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.