Gnezdo za bebe odnosno jastuci gnezdo, udoban su, mek i ušuškan prostor za bezbrižan san i odmor vašeg mališana. Jastuci gnezdo za bebe izrađeni su od mekanog materijala sa svih strana, što pruža bebi poseban osećaj sigurnosti i mira. Pogledajte našu ponudu lepo izrađenih gnezdo jastuka i obezbedite vašoj bebi kutak za sanjarenje koji će voleti!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Gnezda za bebe – ušuškano i sigurno mesto za odmor mališana

  Bebe većinu svojih prvih dana života provode upravo spavajući i ležeći, pa je važno obezbediti im udoban kutak. Jastuci gnezdo, kreirani u specifičnoj formi koja bebi pruža osećaj zaštićenosti i ušuškanosti, omogućiće kvalitetan odmor, ali i miran i bezbrižan san vašoj bebi.

  Skrojeni su od mekanih materijala i lagani, pa se mogu po potrebi jednostavno prenositi, što je velika prednost ukoliko želite da mališan bude ušuškan, a istovremeno konstantno u vašem vidokrugu.

  Takođe se može smestiti i u krevet roditelja, pa vaša beba može spavati pored vas, potpuno zaštićena. Jastuk gnezdo takođe možete poneti u goste, i obezbediti bebi čist i miran kutak gde god joj je to potrebno.

  Izbor gnezdo jastuka po vašoj želji

  Jastuci gnezdo dolaze u različitim dimenzijama i dezenima, pa će se vrlo lako uklopiti u svaki prostor. 

  Možete izabrati gnezdo manjih dimenzija, za uzrast do 5 meseci, ili poručiti jastuk u obliku gnezda koji dolazi u većim dimenzijama i koji je namenjen za bebe do 9 meseci.

  Izbor dezena je raznolik, pa ćete lako naći i gnezdo za devojčice i gnezdo za dečake.

  Bebi jastuk gnezdo kao idealan poklon za roditelje

  Ukoliko želite da svojim prijateljima ili članovima porodice koji su postali roditelji poklonite nešto korisno, praktično, a ujedno i lepo, bebi gnezdo je pravi izbor!

  Ova oprema za bebe će im sigurno biti korisna za novorođenče, a vrlo verovatno je i da će ostati u porodici i postati deo opreme koja se prenosi na svaku sledeću prinovu.

  Ukoliko još izaberete i dezen koji će se uklapati u ambijent dečije sobe, poklon je pun pogodak!

  Poručite gnezdo za bebe online u KIDO shop-u

  Kada birate gnezdo za bebe cena će vrlo verovatno biti ono što vas interesuje. Za bebi gnezdo cena je uglavnom određena materijalima korišćenim za izradu, dimenzijama, ali i dezenom. Pa će tako, na primer, za jastuk gnezdo cena biti niža ukoliko je reč o manjim dimenzijama. 

  U KIDO shop-u prodaja se vrši online, što znači da možete uživati u svim prednostima internet kupovine. Poručite gnezdo za bebe u svega par koraka, a ono će vam stići na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku.

  Uložite u gnezdo za bebe izrađeno od finih i mekanih materijala i pružite vašoj bebi bezbrižan san i kvalitetan odmor koji joj je itekako potreban u periodu razvoja.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.