Gnezdo za bebe odnosno jastuci gnezdo, udoban su, mek i ušuškan prostor za bezbrižan san i odmor vašeg mališana. Jastuci gnezdo za bebe izrađeni su od mekanog materijala sa svih strana, što pruža bebi poseban osećaj sigurnosti i mira. Pogledajte našu ponudu lepo izrađenih gnezdo jastuka i obezbedite vašoj bebi kutak za sanjarenje koji će voleti!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Gnezda za bebe – ušuškano i sigurno mesto za odmor mališana

  Gnezdo za bebe predstavlja sigurno i ušuškano mesto za odmor i sanjarenje mališana. Bebe većinu svojih prvih dana života provode upravo spavajući i ležeći, pa je udobno i ušuškano mesto za njih od izuzetnog značaja. Jastuci gnezdo su upravo takvi. Napravljeni u formi zaštićenog gnezda, omogućiće kvalitetan odmor, ali i miran i bezbrižan san vašoj bebi.

  Jastuci gnezdo dolaze u različitim dimenzijama i dezenima, pa će se vrlo lako uklopiti u svaki prostor. Skrojen od mekanih materijala i lagan, pa se može po potrebi jednostavno prenositi, što je velika prednost ukoliko želite da mališan bude u udobnom i istovremeno konstantno u vašem vidokrugu.

  Kupite gnezdo jastuk i investirajte u komforan i siguran prostor za bezbrižan san vaše bebe. 

  Gnezdo za bebe cena i prodaja online KIDO shop-u

  Kada birate gnezdo za bebe cena će vrlo verovatno biti ono što vas interesuje. Za bebi gnezdo cena je uglavnom određena materijalima korišćenim za izradu, dimenzijama, ali i dezenom. Pa će tako za jastuk gnezdo cena biti niža ukoliko je reč o manjim dimenzijama. 

  U KIDO shop-u možete pronaći veliki asortiman proizvoda kao što su gnezda za bebe, a prodaja se vrši online, što znači da možete uživati u svim prednostima internet kupovine. Poručite gnezdo za bebe u svega par koraka, a ono će vam stići na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku.

  Uložite u gnezdo za bebe izrađeno od finih i mekanih materijala i pružite vašoj bebi bezbrižan san i kvalitetan odmor koji joj je itekako potreban u periodu razvoja.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.