Uslovi kupovine i načini plaćanja

/
Uslovi kupovine i načini plaćanja

KIDO proizvode, koji su na raspolaganju u okviru našeg asortimana, možete poručiti brzo, lako i jednostavno putem sajta u samo nekoliko klikova. Pogledajte kako izgleda proces poručivanja, osnovne uslove kupovine, dostave, i saznajte kako možete platiti željene proizvode. Kupcima je dostupan i naš chat za podršku, za sva pitanja ili nedoumice.

Naručivanje – kako funkcioniše online kupovina KIDO proizvoda?

Naše proizvode možete naručiti putem korpe, a čim proverite i potvrdite svoju porudžbinu, odmah krećemo sa obradom iste i isporukom željenih proizvoda. Usled toga, naknadno odustajanje nije moguće. Ukoliko nismo u mogućnosti da odmah isporučimo sve naručene proizvode, poslaćemo raspoložive od izabranih, a o svim detaljima kupce ćemo obavestiti putem mail-a.

Naručivanje putem KIDO sajta je veoma jednostavno. Potrebno je da na sajtu odaberete kategoriju proizvoda koji biste poručili, a u okviru svake kategorije možete izabrati željeni proizvod.

Koraci porudžbine

Kada ste odabrali proizvod koji želite da poručite, potrebno je da kliknete “Dodaj u korpu”, i tako za svaki željeni proizvod pojedinačno. Kada se u korpi nalaze svi proizvodi koje želite da poručite kliknite “Pregled korpe”, a zatim dugme “Nastavite sa plaćanjem”.

Prikazaće se završni korak gde je potrebno da unesete podatke. Da bi se porudžbina adekvatno sastavila potrebno je da ostavite sve tražene podatke.

Poslednji korak, kojim se porudžbina završava, jeste klik na “Naručite”. Tada ćete dobiti broj porudžbine kao i potvrdni mail. Savetujemo da pogledate i spam odeljak, ukoliko se desi da mail nije stigao u inbox sekciju.

Rok isporuke

KIDO proizvode za bebe isporučujemo u roku od 2-3 radna dana. Ukoliko evidentiramo porudžbinu do 12h, robu šaljemo istog dana, u suprotnom šaljemo porudžbinu sutradan. Rok za isporuku počinje od trenutka kada kupcu pošaljemo mail sa potvrdom porudžbine.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ukoliko ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika.

Uslovi dostave

KIDO proizvodi koje ste poručili biće isporučeni posredstvom POST EXPRESS kurirske službe, u roku od 2-3 radna dana. Kuriri Post Express-a donose pošiljke na adrese kupaca radnim danima, u periodu od 8h do 19h i subotom od 8h do 14h.

Ukoliko ne preuzmete pošiljku prilikom isporuke na kućnoj adresi, paket se vraća u najbližu poštu i tamo imate mogućnost da ga podignete u narednih pet dana. Prilikom dostave na kućnoj adresi paket može bilo ko da preuzme, ali u pošti to može samo lice čije ime i prezime je ostavljeno u porudžbini.

Uslovi plaćanja

KIDO proizvode koje ste naručili plaćate zajedno sa troškovima dostave prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe. Plaćanje se vrši gotovinom. Cena isporuke se obračunava prema važećem cenovniku kurirske službe i varira u zavisnosti od težine poručenih proizvoda. Tu smo i da pomognemo pri obračunu cene poštarine.

Podrška i reklamacija

Ukoliko imate bilo kakav problem vezan za KIDO proizvod koji ste kupili, možete nam se obratiti kontaktom na mail info@kido.rs i mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Takođe nam možete poslati mail ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje u vezi naših proizvoda.

Chat za podršku kupcima

Za sva pitanja i nedoumice u vezi naših proizvoda, uslove kupovine ili plaćanja, zainteresovanim kupcima je na raspolaganju KIDO CHAT, gde u svakom trenutku možete dobiti sve neophodne informacije.

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.