Ogradice za krevetac su dodatak za krevetac koji dodatno oplemenjuje prostor za spavanje mališana, ali pruža i dodatnu sigurnost i udobnost. Svaka ogradica za krevetac iz KIDO ponude izrađena je od finih, mekanih materijala i dolazi u različitim dezenima i bojama tako da se lako uklapa u svaku dečiju sobu. Pogledajte našu ponudu i upotpunite bebin kutak nežnim i prijatnim okruženjem – pronađite koja ogradica za krevet će biti vaša.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Ogradice za krevetac pomoći će vam da kreirate najnežniji kutak za odmor vaše bebe

  Ogradice za krevetac su dekorativni, ali i praktični dodatak za krevetac koji će kreirati udoban i nežan kutak za odmor i sanjarenje vaše bebe. Ogradica za krevet je dovoljno mekana da zaštite bebu kada bude sposobna da se samostalno kreće po krevecu, ali je i dovoljno čvrsta da se ne prelama kada je okačite uz njegove stranice. 

  Zahvaljujući velikom izboru dezena i boja, sigurno je da ćete pronaći komade koji će se savršeno uklopiti u enterijer bebine sobe i tako joj stvoriti kutak koji će obožavati. Savetujemo da prilikom odabira posteljine i ogradice za bebe uvek birate one u više boja, s obzirom na to da bebe tako lakše razvijaju čulo vida.

  Ogradice za krevetac cena i prodaja online u KIDO shop-u

  Prilikom odabira ogradice za krevetac cena je još jedan od važnih faktora. Ono što treba da znate prilikom kupovine jeste da za ogradice za krevetac cena zavisi uglavnom od materijala korišćenih za izradu, dezena, ali i praktičnih dodataka za ogradicu. Primera radi, džepovi za krevetac su naročito važni roditeljima, koji u njih mogu da smeste pelene, flašice, i sve druge sitnice koje treba da se nađu pri ruci. 

  Iskoristite sve prednosti kupovine putem interneta i poručite ogradice za krevetac online u KIDO shop-u. Bezbedan i udoban krevetac je veoma bitan za kvalitetno odrastanje mališana, zato su ogradice za krevetac iz KIDO kolekcije ključne u stvaraju željenog ambijenta.

  Na vama je samo da putem našeg sajta poručite posteljine i ogradice za krevetac, a bebina ljubav na prvi dodir je zagarantovana!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.