Komplet ogradica sa oblačićima i plavom trakom
%

Komplet ogradica sa oblačićima i plavom trakom

Nema na zalihama

7.700,00 RSD 4.590,00 RSD

Komplet ogradica sa plavom trakom izrađena od 100% pamuka sa simpatičnim motivima oblačića. Opremi bebin kutak divno dizajniranom posteljinom i pratećim delovima kompleta neophodnim za zaštitu i ugodan boravak bebe u krevecu.

Komplet ogradica odgovara standardnim dimenzijama kreveca od 120×60 cm. 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: OG003KI Kategorije: ,

Praktično rešenje za udoban i siguran bebin krevetac

Svaka KIDO komplet ogradica za krevetac poseduje 6 delova:

  • 4 dela duplo punjene ogradice za tri strane kreveca (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm)
  • Jastuk za bebu
  • Ukrasni jastučić u obliku zvezde, meseca, oblaka ili srca
  • Čaršav
  • Jorgan sa navlakom
  • Džepovi za krevetac (pogodni za čuvanje svih bebinih sitnica)

Komplet ogradica sa oblačićima uključuje sve što je bebi potrebno za miran i udoban san, a baš ovaj dezen se izdvaja kao jedan od omiljenih, jer udovoljava svim kriterijumima bebinog ambijenta – sadrži nežne nijanse pastelno plave u kombinaciji sa ljupkim motivima oblačića.  Komplet odgovara standardnim dimenzijama kreveca koje iznose 120×60 cm.

Osim zanimljivih motiva koji poseduju ove ogradice za bebe, komplet će detetu pružiti udobnost zagarantovnu najfinijim 100% pamukom nežnim na dodir i lakim za održavanje. Delovi kompleta ne zahtevaju peglanje, a pranje je predviđeno u mašini na 30°C.   Ogradice za tri strane kreveca su posebno čvrste zbog duplog punjenja, pa predstavljaju odličnu zaštitu od tvrde ograde.

Posebna odlika kompleta su džepovi za krevetac, koje mame obožavaju zbog mogućnosti da sve drže pri ruci. Flašice, pelene, kremice i druge sitnice više ne moraju biti razbacane po sobi, već uredno raspoređene po praktičnim džepovima koji su na dohvat ruke. KIDO ogradice su i lepe i praktične, pa ne oklevajte da ih priuštite svojoj bebi.

Težina 2.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.