Roze minky sa mesecima

Roze minky sa mesecima

Nema na zalihama

1.850,00 RSD

KIDO roze minky bebi prekrivač ukrasili smo dečijim motivima u vidu meseca, zvezdica i oblačića. Unutrašnja strana prekrivača izrađena je od minky materijala, a spoljna od najkvalitetnijeg pamuka, pa je jako prijatan za bebu i ne iritira njenu kožu. Poruči ga i obezbedi bebi dodatni komfor!

Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MI002KI Kategorija:

Roze minky ćebence sa mesecima, oblačićima i zvezdicama posebno smo namenili bebi-devojčici. Prekrivač je dimenzija 75×100 cm, a jednostavno se pere – u mašini na temperaturi od 30 °C.

Slatki snovi uz roze minky prekrivač za bebe sa mesecima

Minky prekrivač posebno se izdvaja po svojoj mekanoj, roze strani koja dodirom podseća na pliš, a izrađena je od najfinijih vunenih niti minky materijala. Vuna je materijal koji je poznati čuvar toplote tela, pa ne čudi što je roze minky pokrivač taman onakav kakav treba da bude – bebi s njim nikad neće biti ni hladno, a ni vruće – skrojen je po njenim potrebama.

Druga, spoljna strana roze bebi prekrivača je pamučna, ukrašena mesecima i oblačićima koji su čest izbor dezena kada je u pitanju posteljina za bebe. Već na prvi pogled ovakvi motivi asociraju na slatke snove u kojima će, ušuškana u njega, beba sigurno uživati.

Uz minky prekrivač, sa dečijim noćnim motivima kao što su mesec i oblačići, bebi će uvek biti udobno i mekano. Ušuškanost i komfor, koje roze minky prekrivač pruža, garantuju duge, slatke i mirne snove bebe.

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.