Beli minky sa zvezdicama
/
/
/
Beli minky sa zvezdicama

Beli minky sa zvezdicama

Nema na zalihama

1.850,00 RSD

KIDO beli minky bebi prekrivač ukrasili smo slatkim žuto-sivim zvezdicama. Njegova unutrašnja strana izrađena je od finog minky materijala, a spoljna od najkvalitetnijeg pamuka. Poruči beli minky prekrivač i pruži bebi dodatnu nežnost i toplotu!

Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MI003KI Kategorije: ,

Posteljina sa zvezdicama posebno je tražena kada su u pitanju bebe i mala deca, pa smo odlučili da naš mekani i nežni beli bebi prekrivač obogatimo upravo ovim dezenom. Bebi ćebence ima dimenzije od 75×100 cm, a lako se pere u mašini na temperaturi od 30 °C.

Nežan i lep beli prekrivač za bebe sa zvezdicama

Unutrašnjost prekrivača mekana je i prijaće nežnoj, bebinoj koži, a izrađena je od minky materijala koji će čuvati toplotu bebinog tela. Bebi, ušuškanoj u njega, nikada neće biti hladno, ni vruće, već prijatno i udobno.

Spoljni deo bebi prekrivača ukršen je sivim i žutim zvezdicama i izrađen od najkvalitetnijeg pamuka. Žuta i siva su boje koje možete uklopiti uz najrazličitije boje garderobice, kolica i posteljine, bilo da je reč o dečaku ili devojčici, pa je ovaj prekrivač za bebe vrlo praktičan, univerzalan i koristan.

Minky beli prekrivač sa žuto-sivim zvezdicama koristićete uvek – u krevecu, kolicima, kolima, ili dok nosite bebu – ovako će joj uvek biti toplo i udobno.

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.