Roze minky sa srcima

Nema na zalihama

1.850,00 RSD

KIDO roze minky prekrivač za bebe ima roze unutrašnju stranu od mekanog minky materijala, a spoljašnju od pamuka ukrašenu srcima. Poruči topli roze bebi prekrivač i pruži bebi komfor koji zaslužuje!

Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MI001KI Kategorija:

Prekrivač za bebe je sa jedne strane nežne roze boje, od minky materijala, dok je sa druge strane ukrašen srcima i sačinjen od najkvalitetnijeg pamuka. Dimenzije prekrivača su 75×100 cm, što ga čini vrlo praktičnim, a jednostavno se pere – u mašini na temperaturi od 30 °C.

Roze minky prekrivač sa srcima – sladak, nežan i praktičan

Komfor i prijatan osećaj, uz jedinstven i lep izgled roze prekrivača za bebe – zagarantovani su. Roze prekrivač sa srcima nije ni pretanak, ni predebeo, već skrojen prema potrebama bebe u različitim vremenskim prilikama. Slatki i nežni roze prekrivač možete koristiti da ušuškate bebu dok je nosite, dok spava u krevecu, ili dok je vozite kolicima ili kolima – skoro uvek!

Roze ćebence sa srcima posebno je sladak dodatak za krevetac devojčice, a ujedno je lep i koristan – odlično će poslužiti bebi koju ćete ušuškavati u njega. Minky je drugo ime za mekoću, a roze boja za nežnost, pa je spoj ova dva kvaliteta ono što odlikuje ovaj presladak roze minky prekrivač sa srcima!

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.