Jastuk u obliku meseca sa zvezdicama

Jastuk u obliku meseca sa zvezdicama

Nema na zalihama

700,00 RSD

Ukrasni jastučić za bebe u obliku meseca, bele boje, ukrašen je zvezdicama i izrađen od 100% pamuka. Savršeni dekorativni detalj za krevetac mališana. Poruči jedinstveni KIDO dekorativni jastučić u obliku meseca i ukrasi bebin kutak.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA002KI Kategorija:

KIDO ukrasni jastuk za bebe izrađen je od 100% pamuka, najvišeg kvaliteta, a punjen je silikonskim kuglicama. Održavanje ukrasnog bebi jastuka je veoma lako i jednostavno, može se prati u veš mašini na 30°C.

Ukrasni beli jastučić sa zvezdicama za vaše mališane

Ukrasni jastučić u obliku meseca, pored toga što ima za cilj ukrašavanje prostora gde boravi vaša beba, ima i nekoliko vrlo praktičnih uloga. Mekanost materijala i punjenja od kog je izrađen, pružaju svu udobnost, dok njegov oblik, boje i motivi pomažu bebi da razvija sposobnost prepoznavanja različitih oblika.

Ovaj šareni jastučić učiniće da dečiji kutak bude veseliji i prijatniji za boravak, a beba razdraganija. Zahvaljujući svom dezenu i obliku, ovi jastučići mogu savršeno da se kombinuju sa različitim tipovima uređenja sobe za mališane, a podjednako su pogodni i za dečake i za devojčice.

KIDO ukrasni jastuci za bebe oplemeniće mikro prostor svih mališana, pa nema razloga da vašoj bebi ne priuštite jedan ovakav zanimljivi detalj i unesete dodatnu radost u njen svakodnevni život.

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.