Žuti čvor jastuk

Nema na zalihama

2.300,00 RSD

Žuti čvor jastuk za bebe je ukrasni jastuk i pravi se od pamučnog materijala, tako da potpuno odgovara nežnoj bebinoj koži. Poruči KIDO čvor jastuk za bebe u žutoj boji i unesite vesele boje u njen kutak.

Dimenzije čvor jastuka: obim 110 cm, prečnik 35 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: CV003KI Kategorija:

Čvor jastuci se prave od najkvalitetnijih materijala koji veoma odgovaraju nežnoj dečijoj koži, što je roditeljima veoma bitno prilikom kupovine ukrasnih jastuka za bebe. Napravljeni su od 95% pamuka i 5% elastina, a punjeni sitno češljanim silikonskim vlaknima. Održavanje čvor jastuka je vrlo jednostavno, može se prati u veš mašini na 30°C.

Mekani čvor jastuk za bebe u žutoj boji

Čvor jastuk je idealan ukrasni jastuk za bebe kojim možete ukrasiti njenu sobu, ili čak uklopiti uz posteljinu za bebe. Svojim neobičnim oblikom, nenametljivim dimenzijama (obim iznosi 110, a prečnik 35 cm) i prelepom žutom bojom, ovi čvor jastuci su lako uklopivi u svaki prostor i razbijaju svaku monotoniju, unoseći boje sunca u dečiju sobu.

Čvor jastuci su danas rastući trend u svetu, a uz žuti čvor jastuk, soba bebe će dobiti posebnu veselu notu, čineći dečiju sobu posebnom i modernom.

Težina 2 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.