Sivi čvor jastuk sa krunicama

Sivi čvor jastuk sa krunicama

Nema na zalihama

2.300,00 RSD

Ukrasni čvor jastuk sa krunicama u sivoj boji napravljen je od pamučnog materijala, tako da materijal potpuno prija bebinoj koži. Poruči jedinstveni KIDO čvor jastuk za bebu i dekoriši njeno malo carstvo!

Dimenzije čvor jastuka: obim 110 cm, prečnik 35 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: CV001KI Kategorija:

KIDO čvor jastuci se prave od materijala najvišeg kvaliteta – 95% pamuka i 5% elastina, a punjeni su silikonskim kuglicama. Održavanje ukrasnog bebi jastuka je veoma lako i jednostavno, može se prati u veš mašini na 30°C.

Mekani sivi čvor jastuci sa krunicama za dečiju sobu

Obim našeg čvor jastuka je 110 cm, dok njegov prečnik iznosi 35 cm. Zahvaljujući svojim dimenzijama, čvor jastuk sive boje sa krunicama je vrlo neutralan, pa se može uklopiti u enterijer dečije sobe, namenjene i dečacima i devojčicama. Nesvakidašnjim dizajnom sigurno će biti sjajan dodatak kutku deteta.

Udobnost i mekoća čvor jastuka osvaja na prvi dodir zahvaljujući sitno češljanim silikonskim vlaknima. Prijatni materijal veoma odgovara bebinoj koži, koji je jedan od najvažnijih kriterijuma svih roditelja prilikom kupovine čvor jastuka za bebin krevetac.

Danas je čvor jastuk rastući trend u svetu, a uz ovakav dizajn, soba bebe će postati pravo malo dečije carstvo kojim će dete carovati!

Težina 2 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.