Lutke pružaju nepresušan izvor inspiracije za igru, oni su najbolji prijatelji i verni saputnici mališana tokom odrastanja. Iako su na pomen lutke prva asocijacija igračke za devojčice, one mogu biti namenjene i dečacima, naročito onda kada je reč o figurama iz popularnih crtanih filmova. Pogledajte ponudu KIDO online shop-a, kupite lutke za decu i podarite im novog saborca u avanturama i igri.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Lutke za decu kao nezamenljiv deo odrastanja 

  Lutke za decu su nezamenljiv deo odrastanja svih generacija. Iako su se vremenom lutke za decu menjale, njihova namena nije. Lutke poput barbika i dalje su najpopularniji odabir za lutke za devojčice, dok su akcione figure češći odabir za dečaka. 

  U našoj ponudi možete takođe pronaći i širok asortiman lutaka za decu inspirisanih popularnim junacima iz njihovih omiljenih crtanih filmova i bajki. Najbolje lutke za decu biće one koje inspirišu i motivišu vaše mališane na igru, bez obzira na to od kog materijala su izrađene ili koliko koštaju.

  Lutke prodaja i cena – pronađite neodoljive lutke online u KIDO shop-u 

  Kada birate lutke cena će verovatno biti važan kriterijum za konačnu odluku. Kao što smo napomenuli, kada su u pitanju lutke cena zaista ne mora da bude nikakav garant toga da će se deci dopasti. Iskustvo roditelja kaže da je bolje uložiti u jednu omiljenu lutku za dete, nego mnogo različitih lutaka koje mu neće biti inspirativne.

  Ipak, cena će biti uslovljena materijalom i kompleksnošću izrade, ali i trenutnom popularnošću konkretne lutke ili lutka. U ponudi KIDO shop-a možete pronaći lutke za devojčice i dečake, a internet prodaja omogućava vam to da odaberete lutku u konsultaciji sa mališanom iz svog doma. 

  Kupovina lutke online biće još jedno zajedničko iskustvo sa vašom decom, budući da se u KIDO shop-u za lutke prodaja vrši u potpunosti putem interneta. Odaberite koja lutka će biti idealna za vaše dete i kupite mu vernog prijatelja i saputnika tokom odrastanja, sa kojim će praviti najlepše uspomene iz detinjstva!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.