Kreveci za bebe namenjeni su mirnom snu i kvalitetnom odmoru bebe, koji joj je u prvim mesecima života preko potreban. Krevetac za bebe biće mesto gde vaša beba provodi najviše vremena, zbog čega je jako važno da on bude izrazito udoban i pruži joj svu moguću podršku za spokojan san i razvoj. Upravo takve krevece možete pronaći u asortimanu KIDO online shop-a. Pogledajte našu ponudu i kupite komotan krevetac za bebe.

Prikazani svi od ukupno 8 rezultata

  Kreveci za bebe – mesto za sanjarenje i odmor mališana 

  Kreveci za bebe su mesto u kojima će beba, u prvim danima svog života, provoditi najviše vremena. Krevetac se obično koristi u periodu do 24 meseci starosti bebe, nakon čega će najveći broj dece biti spremno za prelazak u krevet. Ipak, ovi vremenski okviri mogu dosta varirati od deteta do deteta, pa krevetac može biti detetovo mesto za odmor i duži i kraći period.

  Krevetac za bebe ima važnu ulogu, budući da daje podršku detetu prilikom spavanja, koje je od krucijalnog značaja za pravilan rast i razvoj bebe. Kreveci za bebe moraju biti bezbedni, udobni i prijatni za spavanje. Kreveci za bebe iz naše ponude su upravo takvi. Kvalitet izrade garantuje dugovečnost, a moderan dizajn laku uklopivost uz ostale komade nameštaja u sobi.

  Kreveci za bebe su najvažniji komad nameštaja u dečijoj sobi, zbog čega savetujemo da upravo u njega uložite najviše. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste kreveca, od potpuno standardnih, pa do onih sa više funkcija. Krenite sa odabirom kreveca na vreme i obezbedite miran san vašem detetu u novom domu.

  Krevetac za bebe cena – cena kreveca za bebe zavisi od njegovih karakteristika

  U momentu kada birate krevetac za bebe cena će biti važan kriterijum. Ipak, Izuzetno je važno, ako ne i najvažnije, odabrati kvalitetan krevetac za bebe. Poznato je da je kvalitetan san preduslov za uspešan rast i razvoj deteta, zbog čega krevetac za bebe treba da bude u samom vrhu vaših prioriteta kada su ulaganja u pitanju. 

  Cena kreveca za bebe zavisiće od mnogih faktora kao što su dimenzije, materijal i kvalitet izrade, ali i funkcionalnost kreveca. Kada su u pitanju kreveci za bebe cena će biti diktirana i dodatnom opremom koja ide uz krevetac, kao što je dodatni prostor za odlaganje i presvlačenje, ili određeni elementi za zabavu bebe.

  Kreveci za bebe prodaja u online shop-u KIDO

  U ponudi online shop-a KIDO mogu se pronaći najrazličitiji kreveci za bebe prodaja se vrši putem interneta, što će vam dodatno olakšati proces odabira, ali i samu kupovinu. Sve informacije i specifikacije kreveca možete dobiti u svega par klikova, kao i poručiti krevetac koji će vam stići direktno na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. 

  Na ovaj način uštedećete vreme koje će vam biti dragoceno u ovom periodu života, te ćete moći da se posvetite drugim stvarima i planiranjem. Odaberite udoban krevetac, kvalitetne izrade i dugovečnosti iz našeg asortimana prema vašim potrebama, i obezbedite spokojan san i odmor vašoj bebi u najbitnijem periodu za njen razvoj!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.