Prekrivači za bebe

Prekrivači za bebe su neodoljivi komad bebi opreme, koji pruža dodatnu udobnost vašem mališanu tokom spavanja, pritom ga štiteći od hladnoće. KIDO je za vaše mališane pripremio prekrivače za bebe različitih boja i motiva koji su simpatično uklopljeni u dizajn samog pokrivača. Pogledajte izbor bebi prekrivača i poručite najbolje za bebu u par lakih koraka

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Prekrivači za bebe simpatičnih dezena i motiva

  Prekrivači za bebe su oduvek jedan od najomiljenijih komada bebi opreme mališana. Mekana struktura prekrivača je razlog zašto su pokrivači za bebe toliko omiljeni i među roditeljima i što ih vrlo rado kupuju za svoje dete. 

  Pokrivači za bebe od pamuka i drugih materijala dolaze u različitim bojama i dezenima, što ih čini još slađim za kombinovanje, u zavisnosti od toga da li ga koristite u sklopu kreveca ili zasebno. 

  Mislili smo i na dečake i devojčice, pa se pokrivači za bebe mogu poručiti u bojama i dezenima namenjenim kako dečacima, tako i devojčicama, a kvalitet je ono što odlikuje svaki prekrivač za bebe iz naše ponude.

  Prekrivači za bebe mogu da se koriste tokom cele godine, a pogodna su i za korišćenje u svakoj prilici – dok je beba u kolicima, krevecu ili u vašem naručju, unutra ili napolju. 

  Prodaja pokrivača za bebe online u KIDO shop-u 

  Prodaja prekrivača za bebe u KIDO online shop-u vrši se putem interneta, što vam dozvoljava jednostavno i lako poručivanje. U svega par klikova odaberite omiljeni dezen i motiv pokrivača za bebe i kupite online. Vaša porudžbina stići će na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

  Pogledajte našu online ponudu kupite prekrivač za bebe u neodoljivim motivima koje će vaš mališan obožavati i obezbedite mekan i paperjast kutak za spavanje vašoj bebi u kojem će se osećati ušuškano i bezbedno. 

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.