Igračke i zabava

Igračke za decu su nezamenljiv deo odrastanja. Igračke su najbolji prijatelji dece, ali i vrlo važan faktor u razvoju njihove kreativnosti, radoznalosti i spretnosti. Odaberite kvalitetne igračke online koje nudi prodavnica dečijih igračaka KIDO i oplemenite svakodnevnicu vašem mališanu uz igračke iz našeg asortimana!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Igračke za decu – ne zapostavite važnost igre za dečiji razvoj

  Igračke za decu namenjene su zabavi, ali i dečijem razvoju i učenju. Odgovarajuće igračke za decu omogućiće vašim mališanima da razviju maštu, ali i emocionalnu inteligenciju i ujedno će im biti izvor sreće i razonode. Igranje je jedna od najvažnijih aktivnosti u životu dece, pa je odgovrajući odabir igračaka vrlo važna odluka roditelja.

  Poznato je da je nestrukturisana, slobodna igra jedna od najboljih vrsta igara za decu. Ona razvija kreativnost, motoriku, ali i samopoudanje. Vaš zadatak kao roditelja jeste da usmerite ovu dečiju igru na što produktivniji način, ponudivši mu nove ideje, odnosno igračke za decu koje će mu potpomoći dalji razvoj novih ideja i mašte.

  Pored odabira igračaka, možete učestvovati i pomoći detetu tako što ga učite kako igračka funkcioniše, naročito kod dece mlađih uzrasta. Na ovaj način, deca će znati da mogu da vam se obrate za pomoć onda kada imaju problem. Igra omogućava deci da se osećaju voljena i sigurna. 

  Igračke za decu podjednako su korisne za aktivnosti unutra i napolju, a različite vrste igračaka i igre pomažu u razvijanju novih sposobnosti. Igračke mogu pomoći i da deca razviju fizičku spretnost i motoriku, ali i da razvijaju socijalnu inteligenciju, jezičke veštine kao i komunikaciju. 

  Dečije igračke – cena uslovljena različitim faktorima 

  Dečije igračke su jako raznovrsna kategorija i mogu biti vrlo jednostavne, ali i vrlo kompleksne. Kada su tema dečije igračke cena je upravo određena najrazličitijim faktorima kao što su karakteristike igračke, kvalitet njene izrade, ali i inovativnost iste.

  Ipak, savetuje se da kada birate dečije igračke cena ne bude odlučujući faktor, jer svaka igračka može biti korisna u razvoju u određenom periodu razvoja deteta.  Umesto toga, birajte dečije igračke u skladu sa preferencijama vašeg deteta. Podržite razvitak različitih sposobnosti vašeg mališana tokom odrastanja pravilnim kupovinom igračaka namenjenim njegovom uzrastu. 

  Prodaja dečijih igračaka online – prodavnica dečijih igračaka KIDO 

  U KIDO shop-u vrši se prodaja dečijih igračaka putem interneta, što vam nudi mogućnost da iz topline svog doma pažljivo odaberete igračke za koje mislite da bi se dopale vašem detetu. U našoj ponudi možete pronaći najrazličitije igračke, te onih koje su popularno kategorisane kao pogodne igračke za devojčice, i igračke za dečake. 

  Prodavnica dečijih igračaka KIDO ima širok asortiman, pa možete pronaći različite dečije igračke online – sve od edukativnih igračaka, plišanih igračaka, lutaka i specijalizovanih igračaka za bebe. Pronađite odgovarajuće igračke online i obezbedite vašem mališanu adekvatnu zabavu namenjenu njegovom uzrastu. 

  Kupite igračke online, a one će mu svakodnevnicu učiniti ispunjenom razonodom, ali i učenjenm i napredovanjem. 

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.