Kolica za bebe

Kolica za bebe različitog dizajna i oblika, podesiva u skladu sa razvojem bebe, pronađite u KIDO online shop-u. Bebi kolica neizostavan su deo opreme za vaše odojče, zbog čega ih treba pažljivo birati, kako biste imali najpraktičnije rešenje za šetnje sa svojom bebom. Najbolja kolica za bebe su ona koja ispunjavaju sve vaše standarde, a takva možete pronaći u našem online shop-u i poručiti u samo par klikova!

  Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

  Kako pronaći najbolja kolica za bebu? 

  Verujemo da, kao i svaki roditelj za svoju bebu birate isključivo najbolje, a kolica jesu važan segment o kome treba dobro promisliti pre same kupovine. Kvalitetna kolica za bebe bi trebalo da budu lagana za nošenje, jer ćete često morati da im menjate lokaciju, potrebno je da budu lako sklopiva i praktična za šetnju. 

  Da li će bebi kolica biti dizajnirana tako da beba bude okrenuta ka vama ili ne, da li će u pitanju biti višenamenska kolica za bebe koja će pratiti razvoj vašeg mališana, takođe može dosta uticati na vašu odluku o kupovini adekvatnog pomagala za šetnju. 

  Kada pronađete rešenje koje ispunjava vaše kriterijume, a da je u pitanju kvalitetna izrada i cena koja vam odgovara, tada ćete znati da ste pronašli najbolja kolica za bebu. 

  Karakteristike kolica za bebe iz naše ponude

  Nisu sva kolica za bebe ista, a najčešće se razlikuju prema svojim karakteristikama i mogućnostima. 

  Tako postoje kolica za bebe 2 u 1, kao i kolica za bebe 3 u 1, a ove brojke se zapravo odnose na dodatnu opremu koju poseduju.

  Ukoliko se opredelite za 2 u 1 opciju, znači da osim kolica za bebu, kao dodatna oprema dolazi i nosiljka, što je izuzetno pogodno za novorođenčad i bebe u prvim mesecima života.  

  Kolica za bebe 3 u 1 osim nosiljke imaju i opciju autosedišta, a prilagođena su tako da beba može biti u pravilnom i bezbednom položaju bilo u kolicima, bilo tokom vožnje automobilom.

  U ponudi su i kišobran kolica, kao i kolica za blizance – pogledajte sve modele i i izaberite onaj koji je najviše u skladu sa vašim potrebama. 

  Podesiva kolica za bebu 

  Proizvođači kolica za bebe znaju koliko izazova čeka novopečene roditelje, zbog toga su odlučili da kreiraju kolica koja se prilagođavaju bebama, odnosno njihovom brzom razvoju. 

  To znači da se sedalni deo kolica može podešavati od potpuno ležećeg položaja za novorođenčad, do blago sedećeg za starije bebe. 

  Takođe, na određenim kolicima postoji mogućnost podešavanja okrenutosti sedišta, ili postoje pokretne ručke. Pa tako kada bebu tek dovedete iz porodilišta sedište i ručke kojima gurate kolica možete podesiti tako da beba bude okrenuta ka vama, kako biste je u svakom trenutku imali na oku, a kako mališan odrasta možete ga okrenuti ka svetu, da bi uživao u senzacijama oko sebe. 

  Osim što mogu biti fleksibilne i pokretne, ručke kolica za bebe mogu biti odvojene odnosno sastavljene.

  Drška iz jednog dela je praktična zbog samog guranja kolica za bebe – možete ih gurati jednom rukom, dok u drugoj nešto držite. S druge strane, odvojene ručke su praktične jer na njih možete zakačiti torbu, kesu iz prodavnice, ili komad odeće koji želite da vam bude pri ruci. 

  Obratite pažnju na kvalitet izrade bebi kolica 

  Obratite pažnju od kojih materijala su izrađena kolica za bebe, jer vam to može dosta reći o njihovom kvalitetu i dugovečnosti. Pogledajte da li imaju gumene ili plastične točkiće, kakvim materijalom je presvučeno sedište za bebu, kao i kakvu dodatnu opremu imaju kolica koja želite. 

  U pogledu dizajna, veoma je važno obratiti pažnju i na boju i šare kolica za bebe. Ukoliko ih kupujete za prvo dete, imajte u vidu da ćete ih možda koristiti i za drugo, pa možete gledati da dezen i boja budu neutralni kako bi odgovarala i dečaku i devojčici. Isto važi i ukoliko birate kolica za blizance, pa želite da dizajnom prilagodite kolica za oba mališana. 

  Iako kolica za bebe imaju ograničeni rok upotrebe za vašeg mališana, to ne znači da će vam biti potrebna samo jednom, jer ih sa novim detetom ponovo možete iskoristiti. Takođe, kvalitetna i očuvana kolica ostaće u porodici i mogu zatrebati i drugim roditeljama u vašem okruženju, pa je vrlo važno da budu kvalitetno izrađena i dugovečna. 

  Kolica za bebe cene – da li cena određuje kvalitet? 

  Kada se kupuju kolica za bebu cena je jedan od vrlo važnih faktora za svakog roditelja. Za neke je najbitniji odnos cene i kvaliteta, dok postoje i oni koji veruju da je skuplja opcija uvek i bolja. 

  Ono što treba da znate je da prilikom kupovine kolica za bebe cena uopšte ne mora biti dokaz praktičnosti. Razlog tome je što su najbolja kolica ona koja se najviše uklapaju u vaš način života i koja odgovaraju vašim potrebama. Dakle, cena jeste odlika kvaliteta, ali svakako nije presudna.

  Na vama je da pogledate koliko koštaju tipovi kolica za bebe koji ispunjavaju vaše uslove, i da se shodno tome odlučite za konkretan model. Tako da i skupa i jeftina kolica za bebe mogu biti opcija. 

  Poručite kolica za bebe brzo i lako – pouzdana bebi kolica online 

  Kvalitet, praktičnost, ljubak dizajn i multifunkcionalnost u jednim kolicima treba pronaći, a kako biste olakšali ovu potragu najpraktičniji način je kupovina kolica za bebe online. 

  Potrebno je samo par klikova da biste pogledali ponudu, obratili pažnju na sve detalje poput izgleda kolica i bezbednosti vašeg mališana u njima, kao i za samu kupovinu. 

  U KIDO online shop-u pronaći ćete sve tipove kolica, za mališane različitog uzrasta! 

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.