Kenguri za bebe su najpopularnije nosiljke koje mnogi roditelji praktikuju jer omogućavaju slobodne ruke, dok je beba sve vreme uz mamu ili tatu, što uliva sigurnost i bebi i roditelju. Kvalitetan i praktičan kengur za bebu željenih dimenzija, materijala i dezena možete pronaći u KIDO shop-u.  Pogledajte ponudu i odaberite koja kengur nosiljka će biti siguran kutak za vašeg mališana, prilikom svake šetnje!

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Kengur za bebe – najpraktičnija nosiljka za vašeg mališana

  Kengur nosiljke za bebe idealne su za sve aktivne roditelje, ali i one koji uvek imaju pune ruke posla – zato što su vam ruke uvek slobodne! Prednost kengura je što omogućava da bebu stavite ispred sebe, naslonite na svoje grudi, što joj daje posebnu dozu sigurnosti. 

  Noseći kengur za bebu imate dovoljno prostora da pomazite svoje dete, pružite mu šta god mu je potrebno, ali i da obavite ono što je vama važno, imajući svog mališana sve vreme kraj sebe. 

  Ukoliko uživate u aktivnostima u prirodi, praktikujete duge šetnje i generalno negujete avanturistički duh, vreme je da svog mališana povedete u vaše pustolovine uz adekvatan kengur za bebu! 

  Kengur nosiljke različitih dimenzija i funkcija 

  Kenguri za bebe mogu biti različitih dimenzija i tipova, pa bi odluku o tome koji ćete kupiti trebalo da donesete na osnovu toga šta vam najviše odgovara. 

  Pre svega ova nosiljka za bebe može biti postavljena tako da beba stoji ispred vas (upravo se zato i zove kengur aludirajući na torbu u kojoj ovaj sisar nosi svoje mladunče), ipak razvijanje tržišta donelo je i nosiljke drugog tipa. Ovakve nosiljke mogu biti dizajnirane tako da mališan bude na boku, pa čak i iza leđa.

  Kenguri za bebe cena – iskrostite povoljnosti online kupovine  

  Ako vam je potrebna kengur nosiljka cena može varirati u odnosu na materijal, dimenzije i brend koji je proizvodi, a najlakši način da se o svemu tome informišete je da pogledate ponudu online. 

  Do udobnog, bezbednog i neodoljivo dizajniranog kengura za vašu bebu dođite u samo par klikova uz KIDO online shop! Pogledajte naš asortiman, i naručite brzo i lako.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.