Veš za porodilje je pažljivo skrojen veš od najfinijih materijala, dizajniran tako da bude udoban i prijatan za nošenje nakon porođaja. Veš za porodilje istovremeno pruža nežan dodir koži i svu potrebnu podršku telu nakon porođaja. Pogledajte našu ponudu i kupite veš za porodilje u par klikova putem interneta.

  Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

  Veš za porodilje – udoban i praktičan veš koji pruža potporu telu

  Veš za porodilje specijalno je dizajniran tako da pruži svu neophodnu podršku telu ženi nakon porođaja. Telo je nakon porođaja osetljivo, i potrebna mu je adekvatna podrška zbog čega je veš za porodilje dobar izbor za svaku ženu nakon porođaja. U veš za porodilje spadaju grudnjaci za porodilje, kao i mrežaste gaćice

  Mrežasti veš za porodilje omogućava fiksiranje uloška nakon porođaja, tako da možete da se bezbrižno krećete bez straha od pomeranja uloška. Jednostavno se stavljaju i koriste, a pritom su i vrlo udobni i gotovo da se ne razlikuju od standardnog veša po pitanju prijatnosti tokom nošenja.

  Gornji deo veša za porodilje predstavlja udobnu potporu, specijalno dizajniranu da pruži podršku gornjem delu tela porodiljama, koji može da bude izuzetno osetljiv u ovom periodu. Veš za porodilje izrađen je od prirodnih materijala koji su zahvalni za lako održavanje i dozvoljavaju koži da diše.

  Mrežasti veš za porodilje cena i prodaja u KIDO online shop-u 

  Za mrežasti veš za porodilje cena je uglavnom pristupačna svačijem budžetu. Prilikom odabira komada kakav je mrežasti veš za porodilje cena, pak, ne bi trebalo da bude odlučujući faktor u kupovini. Prednost dajte vešu izrađenom od prirodnih materijala koji će vam pružiti adekvatnu udobnost, dugotrajnost ali i mogućnost lakog održavanja.

  Pogledajte ponudu KIDO online shop-a i u svega par klikova putem interneta kupite mrežasti veš za porodilje i osigurajte udobno i bezbrižno kretanje u osetljivom periodu nakon porođaja.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.