Kišobran kolica

Kišobran kolica su lagana, sklopiva i mobilna kolica pogodna za letnju sezonu i porodice koje su često u pokretu. Popularan su odabir roditelja zbog izuzetne praktičnosti. Po potrebi se mogu sklopiti i staviti u prtljažnik automobila i poneti na putovanja. Pogledajte našu online ponudu i odaberite najbolja kišobran kolica prema vašim potrebama.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Najbolja kišobran kolica su ona koja će vam biti jednostavna za upotrebu

  Kišobran kolica su popularni odabir roditelja za letnji period i putovanja, zbog izuzetne laganosti. Optimalna težina i dimenzije, u kombinacija sa sklopivošću, ovim kolicima daje izuzetnu mobilnost što je njihova najveća prednost. Moguće ih je sklopiti u par pokreta i po potrebi staviti u gepek.

  Zbog toga su odlično rešenje za roditelje koji su često u pokretu ili su ljubitelji avantura i putovanja. Ova kolica su zbog svoje laganosti odlična opcija i za porodice koje žive u zgradama bez lifta ili su često u kontaktu sa nepristupačnim i neadekvatnim mestima u gradu za kolica.

  Kišobran kolica su laka za upotrebu i manevrisanje, a dolaze u različitim dimenzijama, dezenima i bojama, sa tri ili četiri točka, tako da ćete sigurno pronaći najbolju opciju  za vaše dete i potrebe. 

  Nema sumnje da je ovo jedan od omiljenijih komada bebi opreme roditelja, jer osetno olakšava kretanje sa mališanom. Najbolje od svega je što uprkos laganosti i sklopivosti, ova kolica ne gube na svojoj udobnosti, tako da možete biti sigurni da će vaš mališan imati prijatan, bezbedan i komforan kutak za boravak na otvorenom. 

  Cene kišobran kolica – šta sve određuje cene kišobran kolica? 

  Za svakog roditelja, cene kišobran kolica biće vrlo važne prilikom odabira. Cene kišobran kolica zavise od brojnih faktora kao što su dimenzije, materijali korišćeni za izradu, dizajn, ali najosetnija razlika u ceni primetiće se po dodatnoj opremi i naprednim funkcionalnostima ovih kolica.

  Po pravilu, cene modela sa osnovnim funkcionalnostima i dodatnom opremom biće najniže, pa ukoliko želite da pronađete kišobran kolica povoljno, trebalo bi da se fokusirate upravo na jednostavan dizajn i performanse. S druge strane, mnogi roditelji se odlučuju da investiraju u modele sa dodatnom opremom, koja može doprineti lakoći korišćenja i praktičnosti.

  Dodatna oprema podrazumeva širok spektar proizvoda kao što su različite navlake za zaštitu od spoljašnjih uticaja – kiše, snega ili sunca, torbe za kolica i organizere, dodatne pregrade za flašice, igračke za decu, ali i rezervne točkove za kolica ili čak dodatke za drugo dete. Nema sumnje da ovakva rešenja mogu uštedeti novac na nekim drugim investicijama, ali i olakšati korišćenje.

  Prilikom ulaganja u kišobran kolica sa dodatnom opremom, štedite na duže staze – budući da ćete imati zamenske delove za pohabane i stare. Dodaci poput još jednog sedišta za dete ili torbe za kolica, automatski će vas osloboditi dodatnih troškova u budućnosti. Ovo će naročito biti važno roditeljima sa više dece, koji imaju mogućnost da jednim ulaganjem reše sve potrebe mališana. 

  Kišobran kolica online prodaja u KIDO shop-u 

  Ukoliko ste zainteresovani da kupite kvalitetna, pouzdana, udobna i istovremeno vrlo praktična kišobran kolica online – KIDO shop je mesto za vas! U KIDO online shop-u čeka vas širok asortiman ovih kolica sa tri ili četiri točka, različitih dizajna, boja, funkcionalnosti i dodatnom opremom. 

  Najbolja kišobran kolica su ona koja u potpunosti odgovaraju vašim potrebama i ukusu, a nema sumnje da ćete upravo takva pronaći u našem širokom asortimanu. Uživajte u prednostima online kupovine i napravite porudžinu jednostavno i lako u svega par koraka putem interneta, a željeni proizvod će stići na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

  Kupite ovaj model kolica i obezbedite vašem mališanu udobni i siguran kutak za šetnje van kuće, a sebi višestruko olakšajte manevrisanje, vožnju i kretanje sa kolicima gde god se nalazite!  

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.