Žuta pletenica

Nema na zalihama

2.000,00 RSD

Žuta pletenica za bebin krevetac predstavlja pamučni dodatak, koji će joj pružiti adekvatnu potporu i zaštitu. Osim toga, žuta pletenica će sasvim sigurno biti najveseliji dekorativni detalj u bebinoj sobi, kreiran prema svim njenim potrebama!

Dimenzije pletenice: 120 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: PL003KI Kategorija:

KIDO žuta pletenica je punjena silikonskim vlaknima i obložena najkvalitetnijim materijalima, zahvaljujući čemu je omogućen udoban oslonac i prijatan dodir. U njen sastav ulazi 95% pamuka i 5% elastina. Održavanje je vrlo lako – pletenica se može prati u mašini  na 30°C.

Praktična žuta pletenica koju će vaša beba obožavati

Ukoliko ste primetili da pažnju vaše bebe skreću jače boje, nema sumnje da će je ova nijansa žute pletenice potpuno okupirati. Osim što je vrlo efektan dekorativni detalj, žuta pletenica je odličan oslonac za bebino telo. Majke dobro znaju da neke faze bebinog razvoja zahtevaju izbegavanje određenih položaja u kojima beba spava, a potporu i neophodan oslonac telu možete pronaći upravo u žutoj KIDO pletenici, dugačkoj 120 cm.

Dovoljno je čvrsta da zadrži bebino telo na mestu, a opet dovoljno meka da dođe u dodir sa njenom nežnom kožom. Žuta pletenica je obložena najfinijim pamukom, koji prija dečijoj koži i osvaja na prvi dodir. Pokloni bebi najnežniju potporu u vidu pletenice u neodoljivoj boji kajsije!

Težina 1 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.