Jastuk u obliku meseca sa šarenim zvezdicama

Jastuk u obliku meseca sa šarenim zvezdicama

Nema na zalihama

700,00 RSD

Ukrasni jastučić za bebe u obliku meseca, bele boje, ukrašen sa žuto-sivim zvezdicama izrađen je od 100% pamuka. Savršeni dekorativni detalj za krevetac mališana. Poruči jedinstveni KIDO dekorativni jastučić u obliku meseca i ukrasi bebin kutak.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA006KI Kategorija:

KIDO ukrasni jastuk za bebe izrađen je od 100% pamuka, najvišeg kvaliteta, a punjen je silikonskim kuglicama. Održavanje ukrasnog bebi jastuka je veoma lako i jednostavno, može se prati u veš mašini na 30°C.

Dekorativni jastučić u obliku meseca za vaše mališane

Kako bi beba svoje dane provela bezbrižno i veselo nephodno je da se u svom okruženju oseća prijatno, okružena mekanim stvarčicama različitih oblika. Ukrasni jastučić u obliku meseca nije tu samo da oplemeni dečiji kutak i unese vesele boje u vidokrug bebe, već on može biti i veoma udoban, nežan i pogodan za miran san bebe.

Jastučić u obliku meseca ukrašen žuto-sivim zvezdicama učiniće da krevetac vaše bebe bude savršeno prijatno i gostoljubivo okruženje. Zahvaljujući svom dezenu, ali i obliku ovi jastučići pored dekorativne funkcije omogućavaju bebi da razvija sposobnost prepoznavanja različitih oblika i boja.

KIDO ukrasni jastučići za bebe u obliku meseca sa žuto-sivim zvezdicama uveseliće prve dane vaših mališana, stoga nabavite jedan ovakav komad za krevetac svoje bebe i ispunite njene dane srećom i radošću.

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.