Jastuk u obliku oblaka sa srcima

Jastuk u obliku oblaka sa srcima

Nema na zalihama

700,00 RSD

KIDO roze ukrasni jastuk u obliku oblaka ukrasili smo srcima i skrojili po meri bebe. Jastučić je izrađen od najkvalitetnijeg 100% pamuka, a punjen je silikonskim kuglicama. Poruči jastuk i ulepšaj bebino okruženje KIDO dekorativnim jastučićem!

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA011KI Kategorija:

KIDO brine o nežnoj koži bebe, pa se koristi samo materijalima koji će joj prijati i koji je neće iritirati. Zato smo ukrasni jastuk za bebe skrojili pomoću 100% pamuka, najvišeg kvaliteta, a napunili ga silikonskim kuglicama. Održavanje ukrasnog bebi jastuka vrlo je jednostavno – on se može prati u veš mašini na 30°C.

Nežan i mekan roze jastučić u obliku oblaka sa srcima

Nežan svetlo roze jastučić za bebe ulepšaće prostor i učvrstiti san svake princeze. Ona će uživati u gledanju i proučavanju ovog ukrasnog jastuka, a njegova nežna boja i motivi srca u sivoj i roze boji dodatno će zaintrigirati bebinu maštu.

Oblak, već na prvi pogled, asocira na lakoću i mekoću, a ove atribute ima i sam jastuk. Veseli roze jastučić za bebe u obliku oblaka odlično će se slagati uz bilo koju posteljinu, a i uz druge roze detalje koji će se verovatno nalaziti u okruženju devojčice. Beba će ovaj dekorativni jastuk sigurno obožavati, a uživaće u njemu dok će u isto vreme razvijati svoju sposobnost prepoznavanja oblika!

Težina 0,5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.