Ogradice za krevetac - komplet posteljina za bebe

/
/
Ogradice za krevetac - komplet posteljina za bebe

KIDO ogradice za krevetac i posteljina za bebe

napravljene su od najkvalitetnijeg pamuka, u atraktivnim dezenima i bojama. Naša posteljina za bebe sa ogradicom sadrži: 4 duplo punjene ogradice, jastuk za bebu, jorgan sa navlakom, čaršaf, džepove za krevetac i ukrasni jastučić.

Pogledaj dezene i poruči KIDO ogradice za bebe i komplet posteljina, koji sadrže sve što je neophodno za potpuno opremljen krevetac tvoje bebe.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  Za udobne snove i ugodno vreme koje beba provodi u krevecu kreirali smo KIDO ogradice za krevetac. Izbor materijala i paleta boja koju smo koristili pri izradi svake posteljine za bebe sa ogradicom za krevetac, učiniće ga najnežnijim mestom u sobi vašeg deteta.

  Bezbedan i udoban krevetac je veoma bitan za kvalitetno odrastanje mališana, zato su ogradica za krevetac i posteljina za krevetac iz KIDO kolekcije ključni faktor koji stvaraju željeni ambijent.

  Šta sadrži posteljina za bebe sa ogradicom u KIDO izdanju?

  Kompleti ogradica za krevetac sadrže sve najvažnije elemente koji treba da se nađu u omiljenom kutku vaše bebe. Naši setovi bebi posteljine podrazumevaju::

  • 4 duplo punjene ogradice (dimenzije: 60×40 cm)
  • Mali jastuk za bebu
  • Jorgan sa jorganskom navlakom
  • Čaršaf
  • Džepovi za krevetac

  Komplet za krevetac koji čine ogradice za bebe i posteljina za krevetac savršen su dodatak koji upotpunjuje bebin prostor i stvara joj preko potrebno nežno i prijatno okruženje u kom može sigurno da odrasta, uživajujući u udobnosti materijala od kojih su pomenuti komadi izrađeni.

  Kvalitet: materijali od kojih se pravi KIDO posteljina sa ogradicom

  Komplet za krevetac sa ogradicom za bebe odgovara standardnim dimenzijama kreveca koje iznose 120×60 cm. Ogradice su pravljene od 100% pamuka najvišeg kvaliteta, koji ne zahteva peglanje, a možete ih prati na 30 stepeni u mašini. Jednostavne su za održavanje, a svoju mekoću duguju nežnim silikonskim vlaknima kojima su punjene.

  Naši setovi bebi posteljine sadrže ogradice koje su duplo punjene, kako bi vašim bebama pružile najbolju moguću zaštitu. Sastoje se iz 4 dela (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm), a prekrivaju 3 strane bebinog kreveca.

  Korisne i praktične ogradice za bebe i posteljina za krevetac

  Posteljine za bebe sa ogradicom su dovoljno mekane da zaštite bebu kada bude sposobna da se samostalno kreće po krevecu, ali su i dovoljno čvrste da se ne prelamaju kada ih okačite uz njegove stranice. Džepovi za krevetac su naročito važni majkama, koje u njih mogu da smeste pelene, flašice, i sve druge sitnice koje treba da se nađu pri ruci.

  Izaberite dezen i lako poručite: ogradica za krevetac i posteljina za kolevku

  KIDO je mislio i na dečake i na devojčice, pa je pripremio komplet posteljina za krevetac i ogradica za bebe u različitim dezenima i bojama:

  • Posteljina za bebe dečake – veseli tonovi, univerzalni motivi dezena i prepoznatljiv kvalitet;
  • Posteljina za bebe devojčice – nežne boje i zanimljivi motivi kao što su srca i zvezdice.

  Zahvaljujući različitim dezenima i bojama, sigurno je da ćete pronaći komade koji će se savršeno uklopiti u dizajn bebine sobe i tako joj stvoriti kutak koji će obožavati. 

  Prilikom odabira posteljine i ogradice za bebe uvek je zanimljivije birati ih u više boja s obzirom na to da bebe tako lakše razvijaju čulo vida, a i vizuelno su privlačnije.

  Na Vama je samo da putem našeg sajta poručite posteljine i ogradice za krevetac, a bebina ljubav na prvi dodir je zagarantovana!

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.