Minky prekrivači za bebe

Minky prekrivači za bebe predstavljaju spoj najkvalitetnijeg 100% pamuka s jedne strane, i mekanog minky materijala s druge, pa će se uz njih beba osećati ušuškano i prijatno. KIDO je za vaše mališane pripremio minky prekrivač za bebe različitih boja i motiva koji su simpatično uklopljeni u pamučnu stranu ovog ćebeta za bebe. 

Pogledaj izbor bebi minky prekrivača i poruči SAMO najbolje za bebu u par lakih koraka.

Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

  • Beli minky sa zvezdicama

   1.850,00 RSD

   KIDO beli minky bebi prekrivač ukrasili smo slatkim žuto-sivim zvezdicama. Njegova unutrašnja strana izrađena je od finog minky materijala, a spoljna od najkvalitetnijeg pamuka. Poruči beli minky prekrivač i pruži bebi dodatnu nežnost i toplotu! Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

  • Roze minky sa mesecima

   1.850,00 RSD

   KIDO roze minky bebi prekrivač ukrasili smo dečijim motivima u vidu meseca, zvezdica i oblačića. Unutrašnja strana prekrivača izrađena je od minky materijala, a spoljna od najkvalitetnijeg pamuka, pa je jako prijatan za bebu i ne iritira njenu kožu. Poruči ga i obezbedi bebi dodatni komfor! Dimenzije minky prekrivača: 75×100…

  • Roze minky sa srcima

   1.850,00 RSD

   KIDO roze minky prekrivač za bebe ima roze unutrašnju stranu od mekanog minky materijala, a spoljašnju od pamuka ukrašenu srcima. Poruči topli roze bebi prekrivač i pruži bebi komfor koji zaslužuje! Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

  KIDO prekrivači za bebe izrađeni od nežnog minky materijala pružiće detetu osećaj ušuškanosti i miran san. Zato odabiru ove vrste baby prekrivača, koji se može koristiti kao deo posteljine za bebe ili zasebno, treba pružiti posebnu pažnju.

  Bebi prekrivači koji su deo KIDO asortimana, odlikuju se posebnom mekoćom koja ih čini laganim, nežnim i prijatnim za bebinu kožu, koja je sama po sebi osetljiva, pogotovo kod tek rođenih beba. Zato se trudimo da naši ćebići za bebe budu napravljeni od najkvalitetnijih mogućih materijala, koji neće imati alergijsko dejstvo na bebinu kožu.

  Materijali od kojih se pravi KIDO minky ćebe za bebe

  KIDO pamučni prekrivači za bebe imaju prednju stranu pokrivača koja je izrađena od 100% pamuka, dok je naličje izrađeno od čuvenog minky materijala, koji savršeno prija bebinoj koži. 

  Ovakav spoj materijala obezbeđuje da prekrivač za bebe pruži sav potreban komfor i udobnost vašoj bebi.

  Pamuk je prirodni materijal koji se koristi za izradu najprijatnijih odevnih komada i drugog tekstila. Lako se održava, a istovremeno je nežan za kožu. Zbog toga smo prednju stranu koju ima minky ćebe za bebe izradili od najfinijeg pamuka, koji prija i najnežnijoj bebinoj koži.

  Osim što smo izabrali najpogodniji materijal za bebe – pamuk, pažljivo smo birali i drugi materijal za naš baby prekrivač – čuveni minky. Materijal minky pripada grupi vunenih materijala, a vlakna koja se koriste prilikom njegove izrade omogućavaju da gotov proizvod podseća na pliš, pa zato mnogi poistovećuju minky sa vunom. Ipak, minky je mnogo lakši i mekaniji od većine tradicionalnih materijala koji sadrže vunu. Upravo zato ovakav proizvod mnogi zovu: nežno minky ćebe za bebe.

  Pamučni prekrivači za bebe simpatičnih dezena i motiva

  Super mekana struktura KIDO prekrivača je razlog zašto su za bebe toliko omiljeni među roditeljima i što ih vrlo rado kupuju za svoje dete. KIDO pokrivači za bebe od pamuka i minky materijala dolaze u različitim bojama i dezenima, što ih čini još slađim za kombinovanje, u zavisnosti od toga da li ga koristite u sklopu kreveca ili zasebno. 

  Mislili smo i na dečake i devojčice, pa se minky pokrivači za bebe mogu poručiti u bojama i dezenima namenjenim kako dečacima, tako i devojčicama. Jedno im je zajedničko: kvalitet.

  Praktične dimenzije i lako održavanje minky prekrivača

  Naši minky prekrivači za devojčice i dečake napravljeni su u dimenzijama 75×100 cm, pa njima možete prekriti svoju bebu, ali je i komotno ušuškati. KIDO minky pamučni ćebići za bebe su laki za održavanje, a možete ih prati u mašini na 30 stepeni.

  Bebi pamučni prekrivači za svako godišnje doba

  Pamučni prekrivači koji su s jedne strane obloženi minky materijalom predstavljaju odličan izbor za sve vremenske prilike i godišnja doba. Nisu predebeli, a ni tanki, pa ne morate da brinete o tome da će se vaša beba oznojiti tokom noći i da će joj ćebe smetati, ili da će joj biti hladno.  Pamučni prekrivač za bebe sa minky stranom prijaće bebi bez obzira na godišnje doba i temperaturu.

  Minky ćebence za svaku priliku

  Ne samo da minky ćebe za bebe može da se koristi tokom cele godine, već je pogodno i za korišćenje i u svakoj prilici – dok je beba u kolicima, krevecu ili u Vašem naručju, unutra ili napolju. 

  Nežni materijali i prijatan dodir, kao i lep dizajn, minky pamučno ćebe za bebe čine pogodnim za upotrebu u svim prilikama.

  Minky prekrivači, kao i ostali KIDO proizvodi za devojčice i dečake su dostupni online putem naše prodavnice. Izaberite baby ćebe po vašem ukusu, kliknite na poseban dezen i poručite kvalitetan prekrivač za devojčice ili dečake u samo nekoliko koraka.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.