Minky prekrivači za bebe

Minky prekrivači za bebe predstavljaju spoj najkvalitetnijeg 100% pamuka s jedne strane, i mekanog minky materijala s druge, pa će se uz njih beba osećati ušuškano i prijatno. KIDO je za  mališane pripremio minky prekrivač za bebe različitih boja i motiva koji su simpatično uklopljeni u pamučnu stranu bebi prekrivača.
Pogledaj izbor prekrivača i poruči SAMO najbolje za bebu u par lakih koraka.

  KIDO prekrivači za bebe pružiće detetu osećaj ušuškanosti i miran san, pa odabiru ove vrste prekrivača, koji se može koristiti kao deo posteljine ili zasebno, treba pružiti posebnu pažnju. Ako do sad niste čuli za minky materijal, vreme je da saznate sve o njemu jer će prekrivači za bebe od ovog materijala uskoro postati vaše omiljeno bebi ćebe, a prijaće i bebi. Bebi prekrivači koji su deo KIDO asortimana, odlikuju se posebnom mekoćom koja ih čini laganim i prijatnim za bebinu kožu, koja je sama po sebi osetljiva, pogotovo kod tek rođenih beba. Zato se trudimo da naša ćebad za bebe uvek budu napravljena od najkvalitetnijih mogućih materijala, koji neće imati alergijsko dejstvo na bebinu kožu. Evo kako smo to postigli.

  Zbog čega su KIDO prekrivači za bebe omiljeni?

  Koža bebe je veoma osetljiva i nežna, pa s obzirom na to treba voditi računa o tome sa kojim materijalima ona dolazi u kontakt. Bilo da su u pitanju garderoba ili pokrivači za bebe, pamuk uvek treba da bude prvi izbor, a kada se on ukombinuje sa mekanim materijalom koji prija svačijoj koži, dobijate idealno ćebe za bebe.

  Materijali od kojih se prave KIDO minky prekrivači

  Bebi prekrivači koje nudimo se mogu okarakterisati i kao pamučni prekrivači za bebe, s obzirom na prednju stranu pokrivača koja je izrađena od 100% pamuka, dok je naličje izrađeno od čuvenog minky materijala, koji savršeno prija bebinoj koži.

  Ovakav spoj materijala pruža sav potreban komfor i udobnost.

  Materijal minky pripada grupi vunenih materijala, a vlakna koja se koriste prilikom njegove izrade omogućavaju da gotov proizvod podseća na pliš, pa zato mnogi poistovećuju minky sa vunom. Ipak, minky je mnogo lakši i mekaniji od većine tradicionalnih materijala koji sadrže vunu. Upravo zato ovakav proizvod mnogi zovu: minky ćebe za bebe.

  Zanimljivi dezeni i motivi prekrivača za bebe

  Super mekana struktura KIDO prekrivača je razlog zašto su minky ćebići za bebe toliko omiljeni među roditeljima i što ih vrlo rado kupuju za svoje dete. KIDO prekrivači za bebe od pamuka i minky materijala dolaze u različitim bojama i dezenima, što ih čini još slađim za kombinovanje, u zavisnosti od toga da li ga koristite u sklopu kreveca kao dodatak ogradici za krevetac i posteljini ili zasebno.

  Mislili smo i na dečake i devojčice, pa se minky pokrivači za bebe mogu poručiti u bojama i dezenima namenjenim kako dečacima, tako i devojčicama. Jedno im je zajedničko: kvalitet.

  Praktične dimenzije i lako održavanje minky prekrivača

  Naši minky prekrivači napravljeni su u dimenzijama 75×100 cm, pa njima možete prekriti svoju bebu, ali je i komotno ušuškati. KIDO minky prekrivači su laki za održavanje, a možete prati u mašini na 30 stepeni.

  Bebi prekrivači za svako godišnje doba

  Pamučni prekrivači za bebe koji su s jedne strane obloženi minky materijalom predstavljaju odličan izbor za sve vremenske prilike i godišnja doba. Nisu predebeli, a ni tanki, pa ne morate da brinete o tome da će se vaša beba oznojiti tokom noći, ili da će joj biti hladno.
  Kvalitet izrade i prilagodljivost, omogućava da KIDO prekrivač za bebe bude nezaobilazni deo opreme za bebu u toku dana – u kolicima, kolima ili bilo gde da pođete.
  Svi KIDO proizvodi su dostupni online putem naše prodavnice, pa klikni na poseban dezen i poruči u samo nekoliko koraka.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.