Pletenica za krevetac

Pletenica za krevetac ima dvostruku ulogu: osim što predstavlja ukras za kutak u kom beba provodi vreme, ona je tu i radi njene zaštite u krevecu.

KIDO jastuk pletenica napravljena je od pamučnog materijala, u različitim bojama i dezenima, pa u par lakih koraka odaberi omiljeni, poruči i ukrasi bebin krevetac.

 

 

  • Crvena pletenica

   2.000,00 RSD

   Crvena KIDO pletenica je praktičan dekorativni detalj koji će, osim veseloj atmosferi u bebinom kutku, doprineti i zaštiti i potpori njenog tela. 100% pamučna crvena pletenica je u pogledu dizajna i materijala potpuno prilagodjena bebinim potrebama. Dimenzije pletenice: 120 cm.

  • Pletenica u boji kajsije

   2.000,00 RSD

   Pletenica za bebu u boji kajsije je pravljena od pamučnog materijala, a punjenje silikonskim vlaknima pruža sigurnu potporu i vrlo nežan dodir. Osim ove praktične funkcije, pletenica u boji kajsije će osvežiti dečiji ambijent koji zahteva baš ovakve nijanse, a pletenicu će obožavati i roditelji! Dimenzije pletenice: 120 cm.

  • Siva pletenica sa krunicama

   2.000,00 RSD

   Siva pletenica sa krunicama je mekani dodatak bebinom kutku, koji ima dekorativnu i praktičnu funkciju. Osim što će originalno ukrasiti njen krevetac, pletenica sa krunicama može da služi kao ogradica i potpora bebinom telu. Pamučna pletenica je punjena silikonskim vlaknima – za sigurnost bebe i nežnost dodira! Dimenzije pletenice: 120…

  • Žuta pletenica

   2.000,00 RSD

   Žuta pletenica za bebin krevetac predstavlja pamučni dodatak, koji će joj pružiti adekvatnu potporu i zaštitu. Osim toga, žuta pletenica će sasvim sigurno biti najveseliji dekorativni detalj u bebinoj sobi, kreiran prema svim njenim potrebama! Dimenzije pletenice: 120 cm.

  Beba najveći deo dana provodi u krevecu, pa ovo treba da bude kutak u kome će se osećati ušuškano i prijatno, čemu doprinose različiti dekorativni elementi, kao što su KIDO ogradice za krevetac. Ipak, pletenica za krevetac upravo može biti dodatni ukras za krevetac, ali i način da pružite dodatnu zaštitu bebi od povreda na drveni ram kreveca.

  Pamučna jastuk pletenica za krevetac je sa razlogom svetski trend i popularan izbor roditelja kod nas.

  Čemu služe pletenice za krevetac i od čega ih pravimo?

  Napravljena je od 95% pamuka i 5% elastina, dok je punjena sitno češljanim silikonskim vlaknima, zbog kojih je tako udobna i mekana.
  Osim što je komforna, pletenica za krevetac za razliku od drugih ukrasnih jastuka za bebe, jeste dovoljno čvrsta, pa neće menjati oblik i stajaće fiksirano kako je namestite, dok njene dimenzije oko 120 cm oodgovaraju dužini kreveca.

  Pletenice za krevetac se stavljaju na prednju stranu kreveca, na koju se ne stavlja KIDO mekana ogradica, kako bi pružila dodatnu zaštitu, ali i dovoljnu preglednost za roditelje.

  Može se koristiti i kada je beba preko dana na drugačijem ležaju, kako bi se sprečila okretanja i slični pokreti koji u određenom stadijumu bebinog razvoja nisu preporučljivi.

  Zašto je KIDO jastuk pletenica tako popularna?

  Razlozi su jasni:

  • Najkvalitetniji materijali,
  • Dodatna sigurnost za bebu,
  • Zanimljiv dizajn i dekorativna vrednost,
  • Lako održavanje.

  KIDO pletenica za krevetac je čest izbor roditelja zahvaljujući prijatnom materijalu od koga je izrađena, i koji neće smetati bebinoj osetljivoj koži.

  Jastuk pletenica dolazi u različitim bojama, pa će se odlično uklopiti enterijer dečije sobe i osvežiti prostor. Takođe, nakon što beba poraste, pletenica kao dekorativni element može služiti i za dečiji krevet.

  Pored praktičnih dimenzija i kvalitetnih materijala, KIDO pletenice su jednostavne za održavanje, pa ih možete prati u mašini na 30 stepeni.

  Pletenica u boji je dostupna za online poručivanje, kao i ostali proizvodi iz našeg asortimana. Poruči je u par lakih koraka i pružite bebi miran i ušuškan san.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.