Pletenica za krevetac

Pletenica za krevetac

ima dvostruku ulogu: osim što predstavlja ukras za kutak u kom beba provodi vreme, ona je tu i radi njene zaštite u krevecu.

KIDO jastuk pletenica napravljena je od pamučnog materijala, u različitim bojama i dezenima, pa u par lakih koraka odaberi omiljeni, poruči i ukrasi bebin krevetac.

 

 

Prikazani svi od ukupno 2 rezultata

  Beba najveći deo dana provodi u krevecu, pa ovo treba da bude kutak u kome će se osećati ušuškano i prijatno, čemu doprinose različiti dekorativni elementi, kao što su KIDO ogradice za krevetac. Ipak, pletenica za krevetac upravo može biti dodatni ukras za krevetac, ali i način da pružite dodatnu zaštitu bebi od povreda na drveni ram kreveca.

  Pamučna jastuk pletenica za krevetac je sa razlogom svetski trend i popularan izbor roditelja kod nas.

  Čemu služe pletenice za krevetac i od čega ih pravimo?

  KIDO jastuk pletenica je napravljena od 95% pamuka i 5% elastina, dok je punjena sitno češljanim silikonskim vlaknima, zbog kojih je tako udobna i mekana.

  Osim što su komforne, pletenice za krevetac za razliku od drugih ukrasnih jastuka za bebe, su dovoljno čvrste, pa neće menjati oblik i stajaće fiksirano kako ih namestite, dok njihove dimenzije od oko 120 cm odgovaraju dužini kreveca.

  Pletenice za krevetac se stavljaju na prednju stranu kreveca, na koju se ne stavlja KIDO mekana ogradica, kako bi pružila dodatnu zaštitu, ali i dovoljnu preglednost za roditelje.

  Može se koristiti i kada je beba preko dana na drugačijem ležaju, kako bi se sprečila okretanja i slični pokreti koji u određenom stadijumu bebinog razvoja nisu preporučljivi.

  Zašto je KIDO jastuk pletenica tako popularna?

  Zašto je oprema za bebe potpuna tek uz ovaj aksesoar za krevetac? Razlozi su jasni:

  • Najkvalitetniji materijali,
  • Dodatna sigurnost za bebu,
  • Zanimljiv dizajn i dekorativna vrednost,
  • Lako održavanje.

  KIDO pletenica za krevetac je čest izbor roditelja zahvaljujući prijatnom materijalu od koga je izrađena, i koji neće smetati bebinoj osetljivoj koži.

  Jastuk pletenica dolazi u različitim bojama, pa će se odlično uklopiti enterijer dečije sobe i osvežiti prostor. Pored praktičnih dimenzija i kvalitetnih materijala, KIDO pletenice su jednostavne za održavanje, pa ih možete prati u mašini na 30 stepeni.

  Pletenica za bebin krevetac u boji je dostupna za online poručivanje, kao i ostali proizvodi iz našeg asortimana. Poruči je u par lakih koraka i pružite bebi miran i ušuškan san.

  Start typing and press Enter to search

  Tvoja korpa

  Nema proizvoda u korpi.