Profesionalno fotografisanje dece

/
Profesionalno fotografisanje dece

Iz ličnog iskustva znamo da ćete želeti da sačuvate svaki dragoceni momenat odrastanja svoje dece.

Zato smo uz objektiv vrsnog fotografa Bojana Stanojevića, omogućili profesionalno slikanje beba, uz koje ćete zabeležiti prve dane života vaše bebe, korake i druge uspomene na detinjstvo deteta. KIDO profesionalno fotografisanje dece će na pravi način uhvatiti trenutak, “onaj” uzdah, osmeh i osećanja kojima ćete uvek moći da se vratite.

Slike beba i dece razlogom krase domove širom sveta, a uz profesionalno fotografisanje dece različitih uzrasta u studijskim uslovima, zauvek ćete imati vredne uspomene kojima možete ukrasiti dom.

Profesionalno fotografisanje dece svih uzrasta

Fotografisanje beba nije jedina usluga koju nudimo, možete se odučiti za profesionalno slikanje dece bez obzira na uzrast  deteta, a u skladu sa godinama možete osmisliti i originalnu temu fotografisanja.

Oprema koju koristimo zadovoljava najviše standarde, a ona u kombinaciji sa stručnim fotografima iz našeg tima kao kranji rezultat može imati samo slike izuzetnog kvaliteta koje će postati uspomene za ceo život. Poverite fotografisanje bebe ili starijeg deteta pouzdanom timu.

Popularno: slikanje novorođenčadi po najvišim standardima

Zabeležite prve mesece života vaše bebe uz neodoljivo kreativne fotografije. Profesionalno slikanje novorođenčadi je pravi hit u svetu, a uz naše ideje za slike beba, stručnjake koje će vaše dete namestiti u udoban položaj i poze za slikanje, kao i atraktivne rekvizite – dobićete slike vredne sećanja.

Izložite nam svoje želje za slikanje beba, a mi ćemo se uz profesionalne sugestije i predloge potruditi da fotografije izgledaju baš onako kako ste zamislili. Uramljene fotografije beba ulepšaće zid dečije sobe, a sigurni smo da ćete ih i vi, kao i vaše dete, sa radošću gledati i nakon mnogo godina.

Fotografisanje beba i starije dece sa roditeljima

Deo ovih fotografija naravno možete biti i vi – roditelji, ili bilo koji član porodice ili prijatelja, ukoliko to želite. Fotografisanje beba i dece u našoj organizaciji kao krajnji rezultat uvek ima porodične fotografije velike emotivne, ali i estetske vrednosti.

Ima li lepše fotografije od slike mame i bebe koje oslikavaju prve mesece neraskidive veze? Iako su to trenuci koji večno ostaju u sećanju, još lepše je kada ih možete svakodnevno gledati na polici u svom domu.

Kreativne ideje za slikanje pod mentorstvom profesionalaca

Naš tim će rado predložiti ideje za fotografisanje beba i dece, i uvažiti sve želje roditelja. Originalna pozadina ili lokacija slikanja, rekviziti koji će fotografije učiniti još lepšim i zanimljvijim, kao i različite poze za slikanje – zajedno ćemo osmisliti slike beba i mališana koje će oduševiti sve vaše prijatelje i članove porodice.

Spontani osmesi najmlađih, prvi koraci, zagrljaji, kao i tematska slikanja po želji, stoje na raspolaganju.

KIDO  nudi premium uslugu iz ugla vrsnog fotografa Bojana Stanojevića. “Poruči” slikanje za večne uspomene na profesionalan način, po najvišim standardima.

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.