Jastuk u obliku zvezde sa šarenim zvezdicama
/
/
/
Jastuk u obliku zvezde sa šarenim zvezdicama

Jastuk u obliku zvezde sa šarenim zvezdicama

Nema na zalihama

700,00 RSD

Ukrasni jastuk u obliku zvezde sa žuto-sivim zvezdama je napravljen od 100% pamučnih materijala, tako da je veoma mekan i prijatan na dodir. Poruči poseban KIDO ukrasni jastuk u obliku zvezde i unesi radost u dečiju sobu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: JA008KI Kategorija:

Zvezdasti jastuk se pravi od 100% pamučnih materijala, pa je vrlo udoban i nežan, i pruža bebi sav potreban komfor. Jastučić u obliku zvezde je veoma jednostavan za održavanje, može se prati na 30°C u veš mašini.

Ukrasni jastuk u obliku zvezde za Vaše mališane

Dekorativni jastuk za bebe u obliku zvezde, pored toga što svojim oblikom i dezenom ukrašava svaki dečiji prostor, namenjen i dečacima i devojčicama, on još i unosi vesele boje u vidokrug bebe. Ukrasni zvezdasti jastuk, zahvaljujući svom obliku i motivima, pomaže bebi da razvija sposobnost prepoznavanja različitih oblika i boja.

KIDO dekorativni jastuk je lako uklopiti sa svakom posteljinom i svakim prostorom, pa ne treba brinuti kada je kombinovanje dekorativnog zvezdastog jastuka sa ostatkom prostorije u pitanju. KIDO ukrasni jastuk za bebe ulepšaće svaku dečiju sobu, a svojim oblikom zvezde i jedinstvenim dezenom sigurno će uneti radost u život vaše bebe.

Težina0.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.