Pletenica u boji kajsije

Pletenica u boji kajsije

Nema na zalihama

2.000,00 RSD

Pletenica za bebu u boji kajsije je pravljena od pamučnog materijala, a punjenje silikonskim vlaknima pruža sigurnu potporu i vrlo nežan dodir. Osim ove praktične funkcije, pletenica u boji kajsije će osvežiti dečiji ambijent koji zahteva baš ovakve nijanse, a pletenicu će obožavati i roditelji!

Dimenzije pletenice: 120 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: PL004KI Kategorija:

Pletenica u boji kajsije je punjena silikonskim vlaknima i obložena najkvalitetnijim materijalima, zahvaljući čemu je omogućen udoban oslonac i prijatan dodir. Napravljena je od 95% pamuka i 5% elastina. Održava se vrlo lako – dovoljno je da pletenicu operete u veš mašini na 30°C.

Pletenica u boji kajsije – najlepši dodatak i sigurna zaštita

Pletenicu u boji kajsije možete iskoristiti u bebinom krevecu ili bilo kom drugom ležaju gde je potrebno da se prilagodi položaj bebinog tela i stvori adekvatna potpora. Ovakvu funkciju je vrlo lako ostvariti, zahvaljujući dužini pletenice koja iznosi oko 120 cm.

Pletenice su izuzetno mekane zahvaljujući sitno češćljanim silikonskim vlaknima, ali istovremeno i dovoljno čvrste da možete da računate na njih u pogledu adekvatnog oslonca za bebu. Prijatan pamuk će u potpunosti odgovarati bebinoj koži. Poruči ovu pletenicu i poklonite detetu nežan dodir i čvrst oslonac u najlepšoj boji kajsije!

Težina1 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.