Komplet ogradica sa sivo-žutim zvezdicama

Komplet ogradica sa sivo-žutim zvezdicama

Nema na zalihama

7.700,00 RSD

Komplet ogradica sa sivo-žutim zvezdicama izrađena od 100% pamuka, sa plavom trakom i mašnicama. Opremi bebin kutak divno dizajniranom posteljinom i pratećim delovima kompleta neophodnim za zaštitu i ugodan boravak bebe u krevecu.

Komplet ogradica odgovara standardnim dimenzijama kreveca od 120×60 cm. 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: OG004KI Kategorija:

Celokupan set za udoban i nežan krevetac

Svaka KIDO komplet ogradica za krevetac poseduje 6 delova:

  • 4 dela duplo punjene ogradice za tri strane kreveca (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm) 
  • Jastuk za bebu
  • Ukrasni jastučić u obliku zvezde, meseca, oblaka ili srca
  • Čaršav
  • Jorgan sa navlakom
  • Džepovi za krevetac (pogodni za čuvanje svih bebinih sitnica)

Komplet ogradica za krevetac sa sivo-žutim zvezdicama i nežno plavom trakom je napravljen od najfinijeg 100% pamuka koji bebe obožavaju, a delovi kompleta ne zahtevaju peglanje, što predstavlja veliko olakšanje za svaku mamu. Pranje je predviđeno u mašini, na 30°C. Komplet odgovara standardnim dimenzijama kreveca – 120×60 cm.

Ogradice pružaju vrlo efikasnu zaštitu bebi, naročito kada počne samostalno da se kreće po krevecu, pa je svaka opasnost od tvrdih delova ograde otklonjena. Ogradice se zahvaljujući duplom punjenju ne prelamaju, pa predstavljaju dovoljno čvrstu, a ujedno i nežnu zaštitu za bebu.

Džepovi koji dolaze uz ogradice za krevetac su izuzetno praktični za odlaganje stvari koje treba da budu uvek pri ruci, a kao posebno lep detalj se izdvaja ukrasni jastučić koji upotpunjava nežnu sliku bebnog kreveca.

Čaršaf, jorgan sa navlakom i jastučić takođe odlikuje kvalitet materijala i nežnost na dodir, pa nema sumnje da će beba biti udobno ušuškana. Obezbedite joj mekoću, nežnost i sigurnost u njenom krevecu!

 

Težina2.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.