Komplet ogradica sa roze-sivim mesecima i srcima

Komplet ogradica sa roze-sivim mesecima i srcima

Nema na zalihama

7.700,00 RSD

Komplet ogradica za krevetac, sa roze-sivim mesecima i srcima izrađena od 100% pamuka! Opremi bebin kutak divno dizajniranom posteljinom i pratećim delovima kompleta neophodnim za zaštitu i ugodan boravak bebe u krevecu.

Komplet ogradica odgovara standardnim dimenzijama kreveca od 120×60 cm. 

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: OG002KI Kategorija:

Zaštitne ogradica za bebe sa roze-sivim mesecima i srcima

Svaka KIDO komplet ogradica za krevetac poseduje 6 delova:

  • 4 dela duplo punjene ogradice za tri strane kreveca (pojedinačnih dimenzija 60×40 cm)
  • Jastuk za bebu
  • Ukrasni jastučić u obliku zvezde, meseca, oblaka ili srca
  • Čaršav
  • Jorgan sa navlakom
  • Džepovi za krevetac (pogodni za čuvanje svih bebinih sitnica)

Svi delovi kompleta odgovaraju standardnim dimenzijama kreveca koje iznose 120×60 cm, a ono što posebno raduje mame je lako održavanje bez peglanja, sa pranjem u mašini na 30°C.

Praktična uloga kompleta ogradica za bebe se ogleda u zaštiti deteta od tvrdih delova kreveca. Sa četiri duplo punjene ogradice, beba će biti potpuno okružena nežnošću KIDO kompleta čije su ogradice dovoljno čvrste da je štite, a ujedno i vrlo mekane i prijatne na dodir. Najfiniji pamuk je glavna odlika celokupnog seta, pa možete biti sigurni da će posteljina koja dolazi u okviru kompleta odlično prijati bebi i njenoj koži.

Posebna odlika koju imaju KIDO ogradice za bebe jesu džepovi za krevetac, u koje se mogu odložiti flašice, pelene i sve druge dodatke koji bi trebalo da su uvek na dohvat ruke. Lep dekorativni dodatak dolazi u vidu ukrasnog jastučića, koje će i roditelji i bebe obožavati! Priuštite bebi ogradice i poseteljinu u najlepšem dezenu sa roze-sivim srcima i mesecima, a sebi olakšajte brigu o detetu koje će na ovaj način biti ušuškano i zaštićeno u svom krevecu.

Težina2.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.