Sivi minky prekrivač sa zvezdicama

Sivi minky prekrivač sa zvezdicama

Nema na zalihama

1.850,00 RSD

Sivi minky prekrivač sa zvezdicama dolazi u kombinaciji najfinijih materijala, prilagođenih osetljivoj bebinoj koži. Mekani minky materijal sa jedne, i nežni pamuk sa druge strane. Poruči komad čiste nežnosti za svoju bebu ili ga pokloni kao najlepši znak pažnje sa simpatičnim zvezdanim motivima.

Dimenzije prekrivača: 75 x 100 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MI005KI Kategorija:

Neupadljiva nijansa sive boje, u kombinaciji sa zvezdicama, sjajno se uklapa u bebin kutak i sve one trenutke kada su joj potrebni toplina, komfor i prijatan osećaj. Dimenzije prekrivača su 75 x 100 cm, a mame mu se posebno raduju zbog jednostavnog održavanja i pranja na svega 30°C.

Zvezdani Minky prekrivač – za mirne snove i udobnu zabavu

Sivi Minky prekrivač je jedan od najpraktičnijih komada kada je u pitanju bebina oprema, budući da je pogodan za krevetac, dečija kolica, ali i bezbrižnu dečiju igru koja zahteva mekanu i nežnu podlogu. 

Zvezdice kao glavni motiv su odličan izbor za dečake i devojčice, pa je simpatičan dezen sa neutralnom nijansom pogodan za sve mališane, ili kupovinu opreme pre nego što saznate bebin pol. Udobnost, komfor i nežan dodir su sve što bebi treba, pa ne oklevajte da joj obezbedite sve ovo u samo jednom minky prekrivaču.

Težina0.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.