Beli minky sa oblačićima

Beli minky sa oblačićima

Nema na zalihama

1.850,00 RSD

KIDO beli minky prekrivač dodatno smo obogatili dezenom sa šarenim oblačićima. Njegova unutrašnjost skrojena je od finog, mekanog minky materijala, a spoljna strana je od najkvalitetnijeg pamuka. Poruči beli minky sa oblacima i obraduj bebu prijatnim i lepim KIDO minky ćebencetom!

Dimenzije minky prekrivača: 75×100 cm.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: MI004KI Kategorija:

Šarice na belom minky bebi prekrivaču su neodoljive, a slagaće se uz najrazličitije boje posteljine i detalje u bebinom okruženju. Prekrivač je odličan, kako za dečake, tako i za devojčice. Njegove dimenzije su 75 x 100 cm, a lako se pere – u veš mašini na 30 °C.  Oblačići, mesec, zvezdice i šarice ukrašavaju ovaj dečiji prekrivač tako da već pri prvom pogledu on asocira na slatke i mirne snove.

Neodoljivi beli prekrivač za bebe sa šarenim oblačićima

Unutašnjost prekrivača je nežno bela, izrađena od minky materijala koji će beba obožavati, dok je spoljni deo ukrašen dečijim nebeskim motivima i izrađen od pamuka. Ovakvom kombinacijom materijala postigli smo to da prekrivač bebi bude udoban, topao, a da u isto vreme ne iritira njenu nežnu kožu. Ukrasima u vidu dezena šarenih oblačića smo ga učinili i lepim.

Neodoljivi beli prekrivač za bebe sa šarenim oblačićima možete koristiti da ušuškate bebu u krevecu, pokrijete je u kolicima, ili je obavijete dok je nosite – uvek! On će se zahvaljujući neutranoj, beloj boji i slatkim motivima, slagati uz sve, a toliko je lep da mu sigurno nećete odoleti!

Težina0.5 kg

Start typing and press Enter to search

Tvoja korpa

Nema proizvoda u korpi.